De mode als inspiratiebron

Bij het ontwerpen van de Limited Edition DS 3 Black Lézard hebben onze designers en ambachtslieden zich laten inspireren door de laatste trends in de modewereld, van de haute couture tot de nieuwste ontwerpen van lederwaren.

Met zijn als een reptielenhuid uitziende dakbekleding vertegenwoordigt deze stadsauto meer dan ooit de avant-gardistische stijl van het merk.

DS 3 Black Lézard

SUBLIEM AVANT-GARDISTISCH

Personalisatie op maat

Het personalisatiethema "Lézard", dat het nodige handwerk vereist, is terug te vinden op het dak, het bovenste deel van de portieren, het bovenste deel van de zijpanelen, de sierdelen van het dak en de achterspoiler. Het resultaat is een uiterst zorgvuldige afwerking en een perfecte harmonie met de carrosseriekleur Noir Perla Nera.

Oog voor detail

Om het contrast tussen de hoogwaardige stickers, waarmee op meesterlijke wijze luxueus hagedissenleder wordt geïmiteerd, en de rest van de carrosserie te benadrukken zijn de voorruit- en portierstijlen uitgevoerd in de lakkleur Noir Perla Nera.

 

Elke DS 3 Black Lézard heeft speciale aandacht gekregen: alle werkzaamheden die gerelateerd zijn aan het personalisatiethema, met name het aanbrengen van de stickers, worden handmatig uitgevoerd. Zo is er twee uur nodig om de daksticker op een auto aan te brengen.

DS 3 Black Lézard - Vooraanzicht

EXCLUSIEVE CLUTCH BAG

Om het geheel nog exclusiever te maken, ontvangt u bij de aanschaf van DS 3 Black Lézard Limited Edition een nieuwe clutch bag.

 

Deze clutch bag van echt leder is ontworpen door een traditioneel en Frans atelier. De intense zwarte kleur van het gladde leer vormt een ideale combinatie met de verfijnde ‘Lézard’-bekleding.

EXTERIEURUITRUSTING VAN DE DS 3 BLACK LÉZARD

Avant-gardistische uitstraling

DS 3 Black Lézard - DS LED Vision

DS LED Vision-koplampen, voor een unieke lichtsignatuur en een perfect zicht onder alle omstandigheden.

Geraffineerde velgen

DS 3 Black Lézard - Velgen

Glanzend zwarte lichtmetalen 17 inch-velgen Aphrodite, voor een onderscheidende en chique stijl.

Hoogglans zwart

DS 3 Black Lézard - Buitenspiegelkap

De buitenspiegelkappen in de kleur Noir Onyx en de verchroomde spiegelvoeten getuigen van de zorg die aan elk detail is besteed. De glanzend zwarte voorruitstijlen, die perfect harmoniëren met het dashboardpaneel, versterken dit gevoel.

INTERIEURUITRUSTING VAN DE DS 3 BLACK LÉZARD

Een sprankelend dashboard

De diepte en glans van het glanzend zwarte dashboardpaneel versterken het luxueuze en kwalitatief hoogwaardige karakter van het interieur.

Weelderig leder

DS 3 Black Lézard - Stoel

Het met nerfleder in de kleur Noir Basalte beklede interieur en de dik uitgevoerde matten dompelen u onder in een wereld van ultiem comfort.

Automatische airconditioning

DS 3 Black Lézard - GPS

Een elektronisch geregeld comfort dankzij de automatische airconditioning, voor ontspannen rijden onder alle omstandigheden.

Technologie binnen handbereik

DS 3 Black Lézard - GPS

Een groot 7 inch touchscreen met navigatiefunctie: een ergonomische interface voor veilig en intuïtief gebruik.

Pack Auto standaard

DS 3 Black Lézard - Interieur

Het standaard geleverde Pack Auto bestaat uit: automatische verlichting, automatische ruitenwissers, verwarmde buitenspiegels enz.

Parkeerhulp

DS 3 Black Lézard - GPS

Gemakkelijk parkeren dankzij de parkeerhulp voor en achter, aangevuld met de achteruitrijcamera.

MAAK KENNIS MET DE MOTOREN VAN DE DS 3 BLACK LÉZARD

Eindeloos rijplezier

Ervaar dynamisch rijplezier met onze PureTech-motoren met een geringe CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik.
De DS 3 Black Lézard is leverbaar met krachtige en efficiënte motoren.

BENZINE
PureTech 110 Manual
PureTech 110 Automatic
PureTech 130 Manual