LAAT DE DS-CONNAISSEUR UW AUTO PERFECT VOORBEREIDEN

Tijdens de LenteCheck wordt uw auto op 16 punten gecontroleerd. De monteur noteert de resultaten van de check handmatig op een formulier of registreert de check van uw auto via een tablet. U ontvangt altijd een kopie of een print van het resultaat.

ZOMER- OF WINTERBANDEN?

Met de DS Bandenservice profiteert u van deskundige montage, controle en opslag van uw zomer- of winterbanden. Bij de LenteCheck en een bandenwissel controleert de DS-dealer uw banden nauwkeurig op beschadigingen en profieldiepte. Tegen een vergoeding kunt u uw winterbanden ook laten opslaan, zodat u er geen omkijken naar heeft en uw banden tevens zijn verzekerd.

LEES VERDER

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op de specifieke weersomstandigheden. Winterbanden hebben namelijk een ander profiel dan zomerbanden. All Season banden bieden u een veilige tussenweg. De keuze van een band heeft gevolgen voor de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging én de veiligheid van uw DS.

 

Comfortabel en veilig het voorjaar in

Tablethouder
De luxe manier van een tablet hoofdsteun integratie in uw auto. Speciaal geschikt voor alle tablet merken.

Nu bij uw DS-dealer VAN €159 VOOR €139.

Smart Dashcam

Deze compacte dashcam heeft alles wat u nodig heeft op de weg. De Xplore C1 is gemakkelijk afneembaar van de houder en is door de ingebouwde accu zelfs nog 20 minuten bruikbaar buiten de auto.

Nu bij uw DS-dealer VAN €189 VOOR €169.

Meer informatie

Smart Dashcam
Plak de Xplore C1 op je voorruit en sluit het aan op de sigarettenaansteker. Met de geleverde splitter heb je een USB ingang voor het apparaat en een tweede voor bijvoorbeeld het opladen van je telefoon.

De getoonde foto’s kunnen afwijken

 

Kies nu voor de MyDS CARD en uw volgende check is gratis

 

De MyDS Card is er voor iedereen die een DS in onderhoud heeft bij de DS-dealer. De MyDS Card is zeer gunstig geprijsd want voor slechts € 49 profiteert u van:

  • Hulp bij pech in Nederland met DS Assistance, 24/7, 365 dagen per jaar
  • APK-controle
  • Bijvullen van motorolie, ruitenwisservloeistof en koelvloeistof.
  • En nog veel meer

LAAT UW AUTO TAXEREN

 

Indien gewenst taxeren wij meteen uw auto tijdens de LenteCheck. U kunt dan meteen gebruik maken van een aantrekkelijk inruilvoorstel. Uw verkoopadviseur vertelt u er graag meer over.

VOORWAARDEN DS LENTECHECK 2017

• Deze actie is geldig van 30 maart t/m 21 juni 2017.
•Alle DS LenteChecks dienen op afspraak te worden gemaakt.
• De DS LenteCheck kost € 19,95.
• De DS LenteCheck is op vertoon van de MyDS Card kosteloos.
• De persoonsgegevens die u verstrekt, worden door de DS-organisatie uitsluitend voor eigen doeleinden verwerkt en niet aan derden verstrekt (registratie CBP 118004).
• Genoemde prijzen zijn adviesprijzen.

• Producten kunnen afwijken van de getoonde foto.

Deze actie is uitgeschreven door DS Automobiles.