DS Airco check

Ontdek onze voorjaarsacties!

We gaan langzaam de lente tegemoet. Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En bij de lente hoort de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan u daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisse, schone auto. Zo kunt u maximaal genieten in uw DS!

Schone lucht

Thuis zet u de ramen open voor frisse lucht. Dit kan bij uw auto ook. Maar om écht zeker te zijn van schone lucht in uw auto, is het verstandig om 1 keer per jaar uw airco te laten reinigen. De airco werkt namelijk het hele jaar door, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich op.

 

Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op uw gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Vanaf €39 kunt uw airco professioneel laten reinigen, tijdelijk met een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 cadeau! Deze 3-in-1 reinigingsschuim verwijdert vuil op kunststof, glas en textiel en neutraliseert onaangename luchtjes. Bovendien is deze interieurreiniger allergieneutraal.

Nu met gratis airco check

Wij controleren uw airco geheel vrijblijvend op punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van uw airco te genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik.

 

Mocht uit deze gratis check naar voren komen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, dan zullen we dat met u overleggen. Als u ervoor kiest om deze onderdelen te vervangen, dan mogen wij u nu 15% korting aanbieden op een filterdroger en condensor.

Schone vloer

Schone vloer

Na een natte winter, is het fijn om vieze rubberen of stoffen vloermatten in uw auto te vervangen door nieuwe matten. Ontdek ons aanbod universele Eurorepar vloermatten, tijdelijk met 15% korting.

Nieuw seizoen = nieuw banden

Zodra het kwik boven de 7°C komt, is het tijd om van winterbanden op zomerbanden over te stappen. Waarom wisselen?

• Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen;
• Een winterband heeft een langere remweg dan een zomerband als het warmer wordt;
• Doorrijden op winterbanden in het voorjaar kan meer brandstofverbruik tot gevolg hebben;
• Een zomerband biedt een betere wegligging en stuurprecisie bij hogere temperaturen.

Wij bieden een compleet assortiment zomer-en all-seasonbanden, van premium tot budget. Wij voorzien u van deskundig advies, zodat u bent verzekerd van de juiste banden voor uw auto, budget en kilometrage.

Opgeladen de winter door

Blinkende auto

Om uw auto voorjaarschoonmaak compleet te maken, kunt u uw auto laten behandelen met professionele producten van Waxoyl. Uw autolak is dan beter bestand tegen o.a. vuil, regen, zonlicht en luchtverontreiniging. Hierdoor wordt de glans beter behouden en kunt u uw auto beter schoonhouden. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

Neem de fietsen mee!

Trek er dit voorjaar met de auto én fiets op uit en ontdek de mooiste fietsroutes in eigen land. Ook buiten uw regio, want met ons aanbod fietsendragers neemt u gemakkelijk uw fiets mee. Nu extra voordelig met maar liefst 20% korting!

Wij staan voor u klaar

Uw DS STORE heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en dei van zijn medewerkers te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD. Wij raden u wel aan om vooraf contact op te nemen voor een afspraak. 

 

RIVM & GGD richtlijnen

*Dit aanbod loopt t/m 31 mei 2021