DS Connected Services

HAAL HET MAXIMALE UIT UW DS MET CONNECTED SERVICES

DS Automobiles biedt een breed scala aan Connected Services. Deze innovatieve diensten, van onder andere TomTom Services, zijn volledig in de auto geïntegreerd en zorgen dat uw dagelijkse rit nog aangenamer en veiliger wordt.

 

U kunt in de MyDS app of online Services Store achterhalen of uw DS geschikt is voor Connected Services. Na het inloggen (of registreren) en het invoeren van het chassisnummer van uw DS, ziet u welke services beschikbaar zijn. U kunt ze hier ook direct activeren. Voor vragen of hulp bij het activeren, kunt u ook contact opnemen met uw DS STORE.

Wat kan ik van DS Connected Services verwachten?

TELEMAINTENANCE

Met deze gratis service geeft uw DS automatisch aan wanneer een onderhoudsbeurt of werkzaamheden nodig zijn. Deze melding wordt opgevolgd door de DS klantenservice. Zij nemen contact met u op en kunnen, indien gewenst, direct een afspraak bij de DS STORE van uw voorkeur plannen.

 

SPEEDCAM /GEVARENZONES

Deze service zorgt dat u onderweg, conform de geldende regels van het land, wordt gewaarschuwd voor radarcontroles, flitspalen en voor zones waar veel ongevallen plaatsvinden.

 

REAL TIME TRAFFIC*

Met deze service blijft u op de hoogte van real-time verkeersupdates, weersverwachting, beschikbare parkeerplaatsen met tarieven, tankstations incl. brandstofprijzen, beschikbare laadpalen en POI’s.

 

E-REMOTE CONTROL

Biedt veel gemak aan eigenaren van een elektrische DS. Met deze gratis service kunt u via uw smartphone de actieradius en laadstatus checken, op afstand het laden programmeren en het interieur van uw auto voorverwarmen of koelen.

*Deze service is voor de duur van 3 jaar ingrepen bij aanschaf van een nieuwe DS. Afhankelijk van de auto ook beschikbaar als CONNECTED NAVIGATION PACK waarmee de services REAL TIME TRAFFIC en SPEEDCAM al zijn gecombineerd.

 

ALTIJD VERBONDEN

Met de MyDS app bent u altijd verbonden met uw auto. De app biedt u veel gemak en direct inzicht in belangrijke voertuiginformatie. Ontdek alle voordelen.

 

MyDS DIENSTEN

♦ Rijstatistieken en brandstofverbruik checken

♦ Uw geparkeerde DS gemakkelijk terugvinden

♦ Handleiding en video’s met uitleg over belangrijke functies raadplegen

♦ Route vooraf plannen en naar uw navigatie sturen

♦ Direct een werkplaatsafspraak plannen

 

AANVULLENDE DIENSTEN ELEKTRISCHE MODELLEN

♦ De actieradius en laadstatus checken

♦ Het laden programmeren en controleren

♦ Op afstand het interieur van uw auto verwarmen of koelen

 

U vindt de gratis MyDS app in de App Store of Google Play Store.

Wist u dat...

♦ DS Service het belangrijk vindt dat u een keuze heeft als het om vervangingsonderdelen gaat?

♦ We een breed assortiment onderdelen aanbieden, passend bij ieders budget en wensen?

♦ U met originele DS onderdelen profiteert van authenticiteit, gemoedsrust en originele kwaliteit? Ontdek meer

♦ Eurorepar multi-merk onderdelen een aantrekkelijk alternatief zijn voor de iets oudere auto en 2 jaar garantie bieden op zowel het onderdeel als de arbeid? Lees verder

♦ We ook duurzame, gerecyclede Circulaire Economy onderdelen aanbieden die tot wel 50% goedkoper zijn en de impact op het milieu beperken? Ontdek meer.

 

DS onderdelen

Moeilijk kiezen?

Onze experts staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Zo weet u zeker dat u onderdelen kiest die het beste aansluiten bij uw wensen, budget en rijgedrag.

DS SERVICE houdt u mobiel

Wanneer uw accu aan vervanging toe is, is van meerdere factoren afhankelijk. Dat uw accu een keer aan vervanging toe is, is zeker. De accu kan geleidelijk aan slechter worden maar er ook van de een op de andere dag mee stoppen. Voorkom problemen en laat uw accu tussentijds vrijblijvend doormeten bij uw DS Erkend Reparateur.

 

Mocht uw accu toe zijn aan vervanging, dan kan deze worden vervangen door een krachtige, nieuwe accu tegen een scherp all-in tarief. Nu met 15% korting!

DS Service

*Deze aanbieding loopt t/m 31 oktober 2021