GOED VOORBEREID
EN VEILIG DE WEG OP,

MET DE DS ZOMERCHECK

DS Zomercheck

DS ZOMERCHECK Uitgebreide check voor slechts €19,95

ZORGELOOS OP VAKANTIE

 

Met de DS Zomercheck wordt uw auto op maar liefst 29 vitale punten gecontroleerd. Zo controleren onze experts onder andere de staat van de accu, ruitenwissers, remmen, verlichting en airconditioning. Maak gemakkelijk online een afspraak en ga met een gerust gevoel op weg!

KLEINE PRIJS, GROTE GEMOEDSRUST

U betaalt slechts €19.95 voor de uitgebreide Zomercheck en ontvangt daarbij het DS Vakantie Doe-boek cadeau!*

 

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg met u en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf.

uitgebreide DS Zomercheck
DS Zomercheck - interieur schone lucht

SCHONE LUCHT

In de zomer zorgt de airco voor een aangename verkoeling. Maar wist u dat de airco ook voor schone lucht in de auto zorgt? Zeker met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes. Uw DS Store voorziet u graag van advies. Vraag ook direct naar de mogelijkheden voor een airco reiniging.

 

 

KORTING DS ACCESSOIRES

Wij bieden een ruim assortiment originele DS accessoires, perfect afgestemd op uw auto. Neem deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk de fiets(en) mee. Nu met maar liefst 15% korting op een originele DS fietsendrager!*

 

DS Zomercheck - originele DS accessoires

*Deze aanbiedingen lopen t/m 30 september 2022.