Update Covid-19: Onze werkplaatsen zijn open op afspraak, helaas is een bezoek aan onze showrooms tot en met 19 januari 2021 niet mogelijk. Lees meer over onze beschikbare diensten en de maatregelen die wij hebben genomen.

 

 

Meer informatie
DS Winter veiligheidscheck

Wij maken uw DS winterklaar

Goed voorbereid de winter tegemoet

Uw DS tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u het zeker aan. Weersveranderingen hebben namelijk invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck en onze overige diensten*. Vertrouwd bij uw DS STORE.

 

Gratis Winter veiligheidscheck

De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden, hierbij wordt uw DS uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst- en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen. Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Zo is uw DS is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

Veilig rijden begint met goed zicht

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen.

 

Naast goede ruitenwissers, is een goedwerkende airco nu ook belangrijk. Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, uw airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet.

 

Vanaf € 39 kunt u de airco intensief laten reinigen. Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties.

Veilig rijden begint met goed zicht

 
Opgeladen de winter door

Opgeladen de winter door

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of u aan de kant van de weg komt te staan door accuproblemen. Zeker niet bij donker, nat, koud weer. Daarom adviseren wij u de accu tussentijds te laten controleren, ook als u geen problemen ervaart. Zo voorkomt u onaangename verrassingen.

 

Indien uw accu toe is aan vervanging, heeft uw DS STORE een aantal krachtige accu's beschikbaar die aan de fabrieksnormen voldoen.

Handige winter accessoires

Bij DS heeft u de keuze uit een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze speciale winter accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wil trekken. Bovendien profiteert u op de volgende winter accessoires van maar liefst 15% korting!*

 

    • Rubberen kofferbakmatten; ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast, op maat gemaakt en goed bestand tegen vuil en vocht. Nu met 15% korting!

 

    • Dakdragers en dakkoffers; neem gemakkelijk extra bagage en/of de fietsen mee.

Maximale grip

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. De DS STORE checkt uw banden graag en voorziet u direct van advies. U kunt rekenen op vakkundige montage van winter- of all seasonbanden. Naast veiligheid, doet u bijna 2 keer langer met uw banden als u zomer-en winterbanden afwisselt. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomerbanden.

RIVM & GGD richtlijnen

Uw DS STORE heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van haar klanten en personeel te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD.

 

• Contactloos begroeten, afstand houden en het naleven van de hygiëneregels;

• Het extra reinigen van alle apparatuur en een verhoogde schoonmaakfrequentie;

• Gebruik van stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan uw auto;

• Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis.

 

RIVM & GGD richtlijnen

*Dit aanbod is geldig t/m 28 februari 2021