DS Winter veiligheidscheck

Wij maken uw DS winterklaar

Goed voorbereid de winter tegemoet

Uw DS tussentijds preventief laten controleren is altijd verstandig, maar tijdens winterse omstandigheden raden wij u het zeker aan. Weersveranderingen hebben namelijk invloed op uw auto, rijgedrag en wegconditie. Wij helpen u veilig op weg te blijven met de Winter veiligheidscheck en onze overige diensten. Vertrouwd bij uw DS STORE.

 

Gratis Winter veiligheidscheck

De Winter Veiligheidscheck wordt gratis aangeboden, hierbij wordt uw DS uitvoerig gecontroleerd op punten die bij herfst- en winterweer cruciaal zijn voor uw veiligheid. Denk hierbij aan de accu, ruitenwisserbladen, ruitensproeiers, verlichting, remmen en mistlampen. Mocht tijdens deze check duidelijk worden dat aanvullende werkzaamheden nodig zijn, dan ontvangt u vooraf een heldere prijsopgave. Zo is uw DS is in goede handen en u weet altijd waar u aan toe bent.

Veilig rijden begint met goed zicht

25% korting op ruitenwisser(s)

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Ook kunnen versleten ruitenwissers uw voorruit beschadigen. Laat de ruitenwissers daarom tijdig controleren en vervangen. Tijdelijk met 25% korting op alle ruitenwissers.*

Veilig rijden begint met goed zicht

 

Airco check & reiniging

Ook in het najaar

Naast goede ruitenwissers, is een goedwerkende airco nu ook belangrijk. Autoruiten beslaan namelijk snel bij koud en vochtig weer, uw airco zorgt dat de condens weer snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Laat uw airco vrijblijvend checken voordat u de knop omzet.

Vanaf € 39 kunt u de airco intensief laten reinigen. Goed onderhoud houdt de lucht in uw auto schoon, voorkomt lekkages, een muffe geur en onnodige reparaties.

airco check & reiniging
Opgeladen de winter door

Opgeladen de winter door

U moet er toch niet aan denken dat uw auto niet start of u aan de kant van de weg komt te staan door accuproblemen. Zeker niet bij donker, nat, koud weer. Daarom adviseren wij u de accu tussentijds te laten controleren, ook als u geen problemen ervaart. Zo voorkomt u onaangename verrassingen. Mocht uw accu onverhoopt toe zijn aan vervanging, dan krijgt u nu 15% korting op een nieuwe accu. *

Houd het hoofd warm

In uw DS is het lekker warm met de verwarming aan. Maar u moet er ook een keer uit. Wij helpen u dat aangename warme gevoel te behouden met deze gratis reflecterende beanie bij uw bezoek aan de DS STORE voor de Winter veiligheidscheck. De beschikbaarheid verschilt per dealer en zolang de voorraad strekt.

houd het hoofd warm

Maximale grip

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. De DS STORE checkt uw banden graag en voorziet u direct van advies. U kunt rekenen op vakkundige montage van winter- of all seasonbanden. Naast veiligheid, doet u bijna 2 keer langer met uw banden als u zomer-en winterbanden afwisselt. Vraag ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomerbanden.

RIVM & GGD richtlijnen

Uw DS STORE heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid van haar klanten en personeel te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD.

 

• Contactloos begroeten, afstand houden en het naleven van de hygiëneregels;

• Het extra reinigen van alle apparatuur en een verhoogde schoonmaakfrequentie;

• Gebruik van stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen bij onderhoud/reparatie aan uw auto;

• Zieke medewerkers of medewerkers met klachten blijven thuis.

 

RIVM & GGD richtlijnen

*Deze actie is geldig t/m 8 januari 2021.