DS Zomercheck

Goed voorbereid en veilig de weg op, met de DS Zomercheck!

Heeft u nog een lange vakantierit gepland staan of gaat u juist weer veel de weg op voor het werk? Wat uw plannen ook zijn, veiligheid voorop! Met de DS Zomercheck wordt uw auto voor slechts €19,95 uitgebreid gecontroleerd.

 

Onze experts staan voor u klaar om uw auto op 29 vitale punten te controleren, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Zo kunt u met een gerust gevoel de weg op.

KORTING OP ONDERDELEN

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Dit gaat altijd in overleg met een heldere, scherpe prijsopgave vooraf. Nu met 15% korting op een nieuwe accu.

Meer zomers voordeel

Meer zomers voordeel

Neem gemakkelijk en stijlvol extra bagage en/of fiets(en) mee deze zomer. Nu met maar liefst 15% korting op de volgende accessoires:

♦ (Dak)-fietsendragers

♦ Dakdragers

♦ Dakkoffers

 

Kom gerust langs, uw DS STORE adviseert u graag welke accessoires voor uw auto het meest geschikt zijn.

Online afspraak maken

Een werkplaatsafspraak maakt u eenvoudig online of via de MyDS app. De DS Erkend Reparateur van uw voorkeur staat voor u klaar met inachtneming van de juiste maatregelen voor een veilig bezoek aan de werkplaats. Tot snel!

Maak op tijd een afspraak

*Deze aanbiedingen lopen t/m 30 september 2021