DS Zomercheck

Goed voorbereid en veilig de weg op, met de DS Zomercheck!

Een weekendje naar zee, een weekje Limburg, heerlijk genieten in uw eigen regio of toch verder weg? Waar u deze zomer ook doorbrengt, u wilt altijd op uw DS kunnen rekenen. Daarom nodigen we u uit voor de DS Zomercheck.

 

Ons team van experts staat voor u klaar om uw auto uitgebreid te controleren op 29 vitale punten, waaronder de accu, ruitenwissers, vloeistoffen, remmen, verlichting en airconditioning. Zo kunt u met een gerust gevoel op weg naar uw favoriete bestemming!

Kleine prijs, grote gemoedsrust

U betaalt slechts €19,95 voor onze uitgebreide Zomercheck. En u ontvangt daarbij het DS Vakantie Doe-boek helemaal gratis! Leuk voor uw (klein)kinderen, maar ook om zelf te houden.

Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen extra aandacht nodig hebben of vervangen moeten worden, dan wordt dit snel en voordelig verholpen. Altijd in overleg met u en met een heldere en scherpe prijsopgave vooraf.

Tijdelijk met 10% korting op de volgende vitale onderdelen:

♦ Remschijven

♦ Ruitenwisserbladen

♦ Distributiesets + waterpomp

Meer zomers voordeel

Meer zomers voordeel

Profiteer van nog meer zonnige acties! Met de handige DS accessoires neemt u gemakkelijk én stijlvol extra bagage en/of fietsen mee. Nu met maar liefst 15% korting op:

♦ (Dak)-fietsendragers

♦ Dakdragers

♦ Dakkoffers

Download hier uw korting vouchers

.

Download uw Zomercheck voucher.

.

Download uw voucher voor korting op accessoires.

.

Download uw voucher voor korting op vitale onderdelen.

Maak op tijd een afspraak

Wij verwachten de komende tijd meer drukte in onze werkplaatsen. Wacht daarom niet te lang met het maken van een afspraak, dit kan eenvoudig online of telefonisch. De DS Erkend Reparateur staat voor u klaar met inachtneming van de juiste maatregelen voor een veilig bezoek aan de werkplaats. Zorg dat ook uw auto klaar is voor zomerse uitstapjes of een lange vakantierit. Tot snel!

Maak op tijd een afspraak

*Deze aanbiedingen lopen t/m 31 augustus 2021