Veiligheid en Hygiëne Pakket

Veiligheid en Hygiëne Pakket


Ook in lastige situaties staat DS Automobiles voor u klaar om uw gezondheid en de veiligheid van u en uw naasten te beschermen. De DS Stores en Salons werken conform de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Onze teams zijn opgeleid om de veiligheidsinstructies te respecteren om u en zichzelf te beschermen.

 

Ze houden zich aan strikte werkmethoden en maken gebruik van producten die door onze medische en technische experts zijn geselecteerd om onze hoge kwaliteit van dienstverlening te borgen.

Wij zetten ons contant in om u services aan te bieden die aangepast zijn aan uw veiligheidsbehoeften.

 

Zo hebben wij het VEILIGHEID & HYGIËNE pakket ontwikkeld met een veiligheidscontrole op de 29 belangrijkste punten, een grondige reiniging van zowel de binnen- en buitenzijde van uw DS als het airconditioning-systeem en een nieuw interieurfilter voor slechts € 129,-.

 

Bij elk werkplaats bezoek krijgt u de grondige reiniging  er kosteloos bij.

Grondige reiniging

Dit zijn de stappen die onze technici volgen voor de grondige van uw DS, waarmee zij zorgen voor de meest optimale reiniging:

 

  • Uitrusting van onze monteurs met individuele bescherming
  • Voorbereiding van de auto; alle deuren open, luchtroosters sluiten en 10 minuten luchten
  • Grondige reiniging van de binnenkant van uw voertuig in 17 stappen
  • Grondige reiniging van de contactvlakken aan de buitenkant van uw DS
  • Verwijdering en reiniging van de beschermingsmiddelen van de technici.

 

Onze eerste prioriteit is het beschermen van uw gezondheid en die van onze medewerkers door ons strikt te houden aan de voorschriften van het RIVM en de GGD. Indien u een afspraak heeft, maar u vertoont symptomen als hoest of koorts, vragen wij u vriendelijk om uw afspraak uit te stellen tot na een medische controle.

DS Valet Services

Met DS VALET beschikt u over een persoonlijke chauffeur die op de gewenste locatie uw DS ophaalt en terugbrengt als u een afspraak hebt gemaakt voor een werkplaatsbezoek.

 

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en als er aandachtspunten naar boven komen, zullen wij altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot reparatie.

Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden door contact op te nemen met uw DS Store of Salon.

 

Zorg goed voor uzelf en uw naasten.