Oranjezomer | DS Automobiles

Ben jij straks gast bij De Oranjezomer?

In de DS 7 CROSSBACK komen alle aspecten van het Franse vakmanschap tot uiting: chique materialen, ambachtelijkheid en technologische innovaties. En onze DS 7 CROSSBACK is ook beschikbaar als Plug-in Hybrid!

 

Schrijf je nu in voor drie e-mails met informatie over DS Automobiles en de DS 7 CROSSBACK én maak kans op een 24-uurs proefrit incl. het bijwonen van een volledige uitzending van De Oranjezomer - Het EK in Slot Zeist. Onder de mensen die zich hiervoor hebben ingeschreven, verloten we deze unieke prijs. Laat je verrassen door de unieke perfectie van Frans vakmanschap!

 

Zo kun je deelnemen:

♦ Meld je aan en ontvang drie e-mails over DS Automobiles en de DS 7 CROSSBACK;

♦ Elke dag wordt er uit de aanmeldingen een winnaar geselecteerd voor de 24-uurs proefrit, inclusief 2 tickets voor het bijwonen van een uitzending bij De Oranjezomer. Op die manier rijd je in stijl naar Slot Zeist;

♦ Voor het inplannen van de 24-uurs proefrit en bijwonen van de uitzending van de Oranjezomer wordt telefonisch contact met je opgenomen;

♦ Je bent bij zowel de voor- als nabeschouwing te gast in het publiek. Dat houdt in dat je van 19.00 tot 0.00 in de studio aanwezig zult zijn en ook daar de EK wedstrijd zult bekijken.

 

Schrijf je hier in