DS FINANCIERING EN SERVICES  

Wij hebben verschillende financieringsmogelijkheden ontwikkeld om aan uw wensen of die van uw bedrijf te voldoen. Ontdek al onze op uw wensen toegesneden financieringsmogelijkheden en services: operational lease, financial lease en conventioneel krediet.

DS Operational Lease

Beschik via onze partner Free2Move Lease over nieuwe auto's en services op maat zonder uw liquide middelen te hoeven inzetten of u zorgen te maken over de inruil. Uw maandbedragen zijn afhankelijk van uw wensen en kunnen aan uw budget worden aangepast.

Bijbehorende services

Met operational lease profiteert u van het complete onderhoudscontract "Freedrive" : 

 

√ Pechhulpverlening

√ Verhelpen van storingen

√ Periodiek onderhoud

√ Slijtageonderdelen

√ APK

Extra services

Periodiek en overig onderhoud

Onze service dekt het periodieke en overige onderhoud, het verhelpen van mechanische storingen, het vervangen van slijtageonderdelen en defecte onderdelen en de verplichte APK-keuringen.

DS Assistance

Gratis reparatie ter plekke of berging van de auto, 24 uur per dag en 7 dagen per week; vervangend vervoer of, in voorkomende gevallen, onderdak voor bestuurder en passagiers.

All-risk verzekering

In het geval van diefstal of total loss van uw auto vergoedt deze verzekering de financiële schade door volledig het verschil tussen de vervangingswaarde van de auto en de door de verzekeraar uitbetaalde waarde uit te betalen.

Wagenparkbeheer

Ontdek Fleet Sharing, een autodeeltool voor bedrijven, en Connect Fleet, een in real time werkende wagenparkbeheertool. Deze tools kunnen afzonderlijk worden aangeschaft of worden gecombineerd met het operational-leasecontract van Free2Move Lease.

Tankpasbeheer

Betaal uw tankbeurten in Nederland en/of het buitenland met onze tankpas die van een chip of een magneetstrip is voorzien en die met een pincode is beveiligd.

DS Valet

Laat uw auto door onze valet-service op een door u gekozen tijdstip en plaats, binnen een straal van 25 km rondom de dealer, ophalen en na de werkzaamheden weer terugbrengen. Reparaties en onderhoud aan uw auto's worden zo nog gemakkelijker voor u en kosten u minder tijd.

Digitale afhandeling van boetes

Vergemakkelijk de afhandeling van verkeersboetes en win tijd met onze hiervoor bestemde en beveiligde website. Met enkele muisklikken geeft u aan wie de bestuurder van de auto was, zodat u de boete niet hoeft te betalen en gevrijwaard blijft van gerechtelijke vervolgstappen.

Service aan de bestuurder

Om u het leven te vergemakkelijken kunnen de bestuurders voor al hun vragen terecht bij Free2Move Lease via PSA Finance. Het telefoonnummer: 088-20126550.

DS Financial lease

Lease uw nieuwe of occasion DS en licht de koopoptie na afloop van het contract om eigenaar te worden van de auto. Bepaal vooraf de maandbedragen op basis van uw wensen en kies uw betalingsvoorwaarden.

 

DS Financial lease

Optionele servicecontracten

Ongeacht de financieringsvorm kunt u een servicecontract afsluiten dat perfect aansluit op uw wensen : Garantieverlenging of Freedrive.

Inbegrepen bij de garantieverlenging en Freedrive :

 

- U laat aan DS Automobiles het regelen van onverwachte zaken over

- U houdt uw autobudget in de hand

Onze services in detail

GARANTIEVERLENGING

 

√ Pechhulpverlening

√ Verhelpen van storingen

√ Periodiek onderhoud

√ Slijtageonderdelen

√ APK

FREEDRIVE

 

√ Pechhulpverlening

√ Verhelpen van storingen

√ Periodiek onderhoud

√ Slijtageonderdelen

√ APK

Meer informatie over de werking van de contracten

Ik heb een DS gekocht en wil nu een garantieverlengings- of Freedrive-contract afsluiten. Kan dat?

 

- U kunt tot twee jaar na de aanschaf van uw nieuwe auto een garantieverlengingscontract afsluiten.

 

- Kiest u voor een Freedrive-contract? Sluit dit contract dan vóór of tijdens de eerste onderhoudsbeurt af, ongeacht de kilometerstand van uw auto. Dit kan bij elke DS-dealer.

 

Wat zijn de gevolgen als de looptijd of het kilometrage wordt overschreden?

 

Uw garantieverlengings- of Freedrive-contract loopt af zodra de looptijd ervan is verstreken of het vooraf bepaalde kilometrage is overschreden. U kunt echter voordat het contract afloopt de looptijd ervan verlengen en/of het kilometrage verruimen.

 

Wat gebeurt er als ik mijn DS verkoop?

 

Er zijn dan twee mogelijkheden :

 

- U hebt een garantieverlengings- of onderhoudscontract afgesloten en dit contract contant betaald: u kunt het contract overdragen aan de koper van uw auto.

 

- U hebt ervoor gekozen het contract te financieren: het contract wordt beëindigd op de datum van de verkoop. Een contract op abonnementsbasis kan niet worden overgedragen. De resterende maandbedragen moeten door u worden betaald.

Garantie

Voor een maximale gemoedsrust is uw nieuwe DS gedekt tegen de volgende risico's: fabricagefouten, onvolkomenheden in de lak of vernis, doorroesten van binnenuit.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om een proefrit te boeken, een offerte te ontvangen of een gesprek te plannen met een van onze adviseurs die gespecialiseerd zijn in zakelijke klanten.

 

Klik op onderstaande link of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0800-1955.