Update Covid-19: Onze werkplaatsen zijn open op afspraak, helaas is een bezoek aan onze showrooms tot en met 19 januari 2021 niet mogelijk. Lees meer over onze beschikbare diensten en de maatregelen die wij hebben genomen.

 

 

Meer informatie

Financieringsoplossingen voor zakelijke klanten

Oplossingen op maat, perfect afgestemd op uw wensen.

Operational lease via Free2Move Lease

De meest uitgebreide leasevorm

Operational Lease is de meest uitgebreide leasevorm, waarmee u zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons overlaat. Omdat u geen last heeft van afschrijvingskosten en de auto(‘s) niet op uw balans komt/komen te staan, wordt de verhouding tussen eigen en vreemd vermogen niet verstoord. Voor een vast bedrag per maand nemen wij u alle zorg uit handen. 


Met uw leasecontract bent u verzekerd van een zo laag mogelijk leasebedrag, dat is gebaseerd op het werkelijke gebruik van uw DS. Free2Move Lease maakt voor u niet alleen het leasecontract - met daarin onderhoud en reparatie - in orde, maar kan hierin ook voor u de verzekering, houderschapsbelasting, Assistance en vervangend vervoer opnemen. 


U kunt kiezen uit een scala aan services afhankelijk van uw wensen en gebruiksdoeleinden van de auto. De maandbedragen worden van tevoren bepaald op basis van de door u gekozen services.

Eenvoudig en doeltreffend.

• Geen initiële investering
• Uw werkkapitaal blijft beschikbaar
• Belastingvoordeel doordat de maandbedragen kunnen worden opgevoerd bij de exploitatiekosten

 

Free2Move Lease is de leasemaatschappij van de merken van PSA Groupe, onder andere DS Automobiles. Vraag uw dealer gerust naar een prijsopgave van Free2Move Lease. Of neem contact met ons op via lease@free2move.com. 

 

Operational lease via Free2Move Lease
Disclaimer

Free2Move Lease is als onderdeel van de PSA Group en in Nederland ondergebracht bij PSA Financial Services Nederland bv (verhuurder), Lemelerbergweg 12, 1101 AJ Amsterdam, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder nummer 64256766.

 

Financial Lease

Een uitstekende deal voor ondernemers

Twijfelt u tussen kopen of leasen? Kies dan voor Financial Lease! Deze vorm is vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment vaak interessanter dan aanschaffen. De auto blijft op uw balans staan en met Financial Lease op bedrijfsauto’s en auto’s met het label ‘zeer zuinig’ profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een gedeelte van) het aanschafbedrag.

 

Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. Met Financial Lease kunt u de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U wordt direct economisch eigenaar en u kunt uw nieuwe DS op uw bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst: u kiest zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

 

De voordelen van DS Lease

• Altijd een leasevorm die bij u en uw bedrijf past
• Altijd een scherp leasetarief
• U regelt alles met uw eigen DS-dealer
• 24-uur pechhulp met DS Lease Assistance

DS Financial Lease

Met een slottermijn Financial Lease

Met een slottermijn Met een slottermijn

Financial Lease

Financial Lease met een slottermijn houdt uw maandlasten laag. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen. Dit levert een stuk lagere maandlasten op dan de standaard financieringsmogelijkheden. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente, geen aflossing. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Die kunt u dan weer gebruiken bij aanschaf van een volgende DS met Financial Lease. Blijft u liever rijden in uw huidige DS? Ook dat is mogelijk, u kunt de slottermijn voldoen of herfinancieren.

 

Desgewenst kunt u de financiering van uw DS aanvullen met verschillende services die garant staan voor zorgeloos rijden. Tenslotte is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om de auto gedurende de looptijd van het contract over te nemen.

  • Onderhoud en Assistance

  • Garantie en Onderhoudsbeurten

  • Overig onderhoud

  • Vervangingsverzekering

  • Ongevallenverzekering

 

Disclaimer

DS Financial Lease is een product van PSA Finance en wordt aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V.

 

Mijn financial lease

Eenvoudig inzicht in uw financial lease gegevens

Heeft u al een financial lease contract? Met Mijn financial lease krijgt u snel en eenvoudig inzicht in uw facturen, contract en overige financial lease gegevens. Al uw belangrijke documenten over uw financial lease contract op een plek, wel zo handig.

 

De voordelen van Mijn financial lease:

 

• Alles over uw financial lease contract op een plek

• Veilig en snel online uw financial lease gegevens bekijken

• Download uw maandelijkse facturen

• Snel antwoord op uw vragen over uw financial lease contract

Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten

Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS 3 CROSSBACK of DS 7 CROSSBACK voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de DS-dealer.

 

Denk bij het kopen van een nieuwe auto ook eens aan leasen. DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van DS, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

DS Private Lease

Voordelen Private Lease

Voordelen Voordelen

U kunt bij ons de door u gewenste DS samenstellen. Wij verplichten u niet tot een keuze uit een aantal uitvoeringen en kleuren.

  • Onderhoud en reparatie gebeurt door uw DS dealer.
  • Geen onverwachte kosten meer.
  • Financiële rust voor uw nabestaanden met onze overlijdensrisicodekking.
Disclaimer

DS Private Lease is een product van PSA Finance en wordt aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V.