Financieringsoplossingen voor zakelijke klanten

Oplossingen op maat, perfect afgestemd op uw wensen.

Operational lease

De meest uitgebreide leasevorm

Operational Lease is de meest uitgebreide leasevorm, waarmee u zowel de financiële als de praktische afhandeling van uw wagenpark aan ons overlaat. Omdat u geen last heeft van afschrijvingskosten en de auto(‘s) niet op uw balans komt/komen te staan, wordt de verhouding tussen eigen en vreemd vermogen niet verstoord. Voor een vast bedrag per maand nemen wij u alle zorg uit handen.

 

Met uw leasecontract bent u verzekerd van een zo laag mogelijk leasebedrag, dat is gebaseerd op het werkelijke gebruik van uw DS. Uw DS-dealer maakt voor u niet alleen het leasecontract - met daarin onderhoud en reparatie - in orde, maar kan hierin ook voor u de verzekering, houderschapsbelasting, Assistance en vervangend vervoer opnemen.

 

U kunt kiezen uit een scala aan services afhankelijk van uw wensen en gebruiksdoeleinden van de auto. De maandbedragen worden van tevoren bepaald op basis van de door u gekozen services.

Eenvoudig en doeltreffend.

• Geen initiële investering
• Uw werkkapitaal blijft beschikbaar
• Belastingvoordeel doordat de maandbedragen kunnen worden opgevoerd bij de exploitatiekosten

Netto Operational Lease

De meest praktische leasevorm

Bij Netto Operational Lease kiest u ervoor de meeste praktische zaken voor uw eigen rekening te nemen. Denk hierbij aan het regelen van het onderhoud, eventuele reparaties en verzekeringen. Alle optionele diensten vallen dus buiten de overeenkomst. De voordelen blijven: u heeft van tevoren zekerheid over de vaste maandelijkse vergoeding. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

 • Geen initiële investering

 • Uw werkkapitaal blijft beschikbaar

 • Belastingvoordeel doordat de maandbedragen kunnen worden opgevoerd bij de exploitatiekosten

Disclaimer

DS Operational Lease is een product van PSA Finance en wordt aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V.

 

Financial lease

Een uitstekende deal voor ondernemers

Twijfelt u tussen kopen of leasen? Kies dan voor Financial Lease! Deze vorm is vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment vaak interessanter dan aanschaffen. De auto blijft op uw balans staan en met Financial Lease op bedrijfsauto’s en auto’s met het label ‘zeer zuinig’ profiteert u nog steeds van uw financieringsaftrek. Dit betekent dat u géén belasting hoeft te betalen over (een gedeelte van) het aanschafbedrag.

 

Hoe groot uw voordeel is, hangt af van uw jaartotaal aan investeringen. Met Financial Lease kunt u de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U wordt direct economisch eigenaar en u kunt uw nieuwe DS op uw bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst: u kiest zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

 

De voordelen van DS Lease

• Altijd een leasevorm die bij u en uw bedrijf past
• Altijd een scherp leasetarief
• U regelt alles met uw eigen DS-dealer
• 24-uur pechhulp met DS Lease Assistance

Financial lease

Met een slottermijn

Financial Lease met een slottermijn houdt uw maandlasten laag. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen. Dit levert een stuk lagere maandlasten op dan de standaard financieringsmogelijkheden. Over de slottermijn betaalt u tijdens de looptijd van het contract namelijk alleen rente, geen aflossing. Door de slottermijn lager vast te stellen dan de inruilwaarde, ontstaat er aan het eind van het contract financiële ruimte. Die kunt u dan weer gebruiken bij aanschaf van een volgende DS met Financial Lease. Blijft u liever rijden in uw huidige DS? Ook dat is mogelijk, u kunt de slottermijn voldoen of herfinancieren.

 

Desgewenst kunt u de financiering van uw DS aanvullen met verschillende services die garant staan voor zorgeloos rijden. Tenslotte is het onder bepaalde voorwaarden mogelijk om de auto gedurende de looptijd van het contract over te nemen.

 • Onderhoud en Assistance

 • Garantie en Onderhoudsbeurten

 • Overig onderhoud

 • Vervangingsverzekering

 • Ongevallenverzekering

 

Disclaimer

DS Financial Lease is een product van PSA Finance en wordt aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V.

 

Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten

Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS 3, DS 4, DS 5 of DS 7 CROSSBACK voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de DS-dealer.

 

Denk bij het kopen van een nieuwe auto ook eens aan leasen. DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor ZZP’ers. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van DS, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

U kunt bij ons de door u gewenste DS samenstellen. Wij verplichten u niet tot een keuze uit een aantal uitvoeringen en kleuren.

 • Onderhoud en reparatie gebeurt door uw DS dealer.
 • Geen onverwachte kosten meer.
 • Financiële rust voor uw nabestaanden met onze overlijdensrisicodekking.