DS 4

DS 4

VERMOGEN

130 - 225 pk

Leverbaar in plug-in hybride-uitvoering

AFMETINGEN

Lengte : 4,40 m

Breedte : 1,87 m

Hoogte : 1,49 m

BRANDSTOFVERBRUIK/CO2-UITSTOOT (WLTP GECOMBINEERD)

1,4 - 5,7 l/100 km

29 - 136 g/ km

VERLEIDELIJK Een unieke visie op de auto

Onze compacte DS 4 valt op en fascineert door zijn indrukwekkende proporties, charismatische uitstraling en krachtige voorkomen. De grote wielen, het atletische silhouet en het aerodynamische profiel accentueren de vloeiende lijnen en het karaktervolle design van de DS 4. De fraai gevormde achterlichten vormen een harmonieus geheel met het elegante ontwerp en geven de auto een fascinerend en spectaculair karakter.

Motorengamma van de DS 4

PLUG-IN HYBRIDE

E-TENSE 225 pk

BENZINE

Puretech 130 pk Automaat

Puretech 180 pk Automaat

Beschikbare motoren afhankelijk van de gekozen uitvoering.

Ontdek de uitvoeringen van de DS 4

e-tense Stap over op een plug-in hybrideauto

Geruisloosheid en rijcomfort kenmerken de DS 4 E-TENSE

 

100% ELEKTRISCHE  ACTIERADIUS BRANDSTOFVERBRUIK/CO2-UITSTOOT (WLTP¹, GECOMBINEERD) MOTORVERMOGEN
Tot 55 km conform WLTP¹-cyclus (gecombineerd)

1,4 - 5,7 l/100 km

29 - 136 g CO₂/km

Tot wel 225 pk

Vrijheid De voordelen van een plug-in hybrideauto

Comfort en rijplezier

Onze Plug-in Hybrid-modellen zijn efficiënt en veelzijdig: geen schadelijke uitstoot in de 100% elektrische rijstand en een laag gecombineerd brandstofverbruik. Zonder dat u ook maar iets aan rijplezier hoeft in te leveren.

Welkom in elke stad

Stadscentra hebben geen belemmeringen voor uw auto en u kunt profiteren van het alsmaar toenemende aantal openbare laadpunten en voor geëlektrificeerde auto's gereserveerde parkeerplaatsen.

Fiscale voordelen

Met een plug-in hybrideauto bespaart u al geld zodra hij op uw naam is overgeschreven. Bij de aanschaf van een nieuwe hybrideauto profiteert u namelijk van een premie. Een auto met PHEV-technologie kan ook worden vrijgesteld van de kosten voor het kentekenbewijs.

Lage autokosten

Dankzij de elektromotoren verbruikt een plug-in hybrideauto minder brandstof dan een vergelijkbare auto met alleen een verbrandingsmotor. Ook met de overige gebruikskosten en de onderhoudskosten bent u voordeliger uit.

DS Operational Lease

Beschik via onze partner Free2Move Lease over nieuwe auto's en services op maat zonder uw liquide middelen te hoeven inzetten of u zorgen te maken over de inruil. Uw maandbedragen zijn afhankelijk van uw wensen en kunnen aan uw budget worden aangepast.

DS Financial Lease

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage, lage maandlasten en investeringsaftrek.

Opladen Maak zorgeloos uw zakelijke ritten

Om bij uw zakelijke ritten optimaal te profiteren van de mogelijkheden van uw plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Bereken de actieradius van uw DS 4 E-TENSE en bereken hoeveel tijd er nodig is voor het opladen afhankelijk van de gewenste actieradius.

Free2Move Connect Fleet

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

 

Schaft u zakelijk een nieuwe DS aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om een proefrit te boeken, een offerte te ontvangen of een gesprek te plannen met een van onze adviseurs die gespecialiseerd zijn in zakelijke klanten.

 

Klik op onderstaande link of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0800-1955.