DS 3 CROSSBACK

DS 3 Crossback

VERMOGEN

Tot wel 155 pk

Leverbaar in een 100% elektrische uitvoering

AFMETINGEN

Lengte: 4,12 m

Breedte: 1,79 m

Hoogte: 1,53 m

BRANDSTOFVERBRUIK/CO2-UITSTOOT (GECOMBINEERDE WLTP-CYCLUS¹)

0 - 8,1 l/100 km

0 - 143 g CO2/km

KARAKTER Onderscheidend design

De DS 3 CROSSBACK, onze elegant gelijnde compacte SUV, kenmerkt zich door een avant-gardistische stijl die even krachtig als rank is. Laat u verrassen door de magie van de verzonken portierhandgrepen en de DS Matrix LED Vision-koplampen waarmee 's nachts altijd met grootlicht kan worden gereden zonder andere weggebruikers te verblinden.

Motorengamma van de DS 3 CROSSBACK

E-TENSE: 100% ELEKTRISCHE AANDRIJFLIJN

100 kW/136 pk, automaat, nul uitstoot

PURETECH: BENZINEMOTOR

PureTech 155 Automatic

PureTech 130 Automatic

PureTech 100 Manual

BLUEHDI: DIESELMOTOR

BlueHdi 130 Automatic

BlueHdi 100 Manual

Beschikbare motoren afhankelijk van de gekozen uitvoering.

E-TENSE Stap over op elektrisch rijden

Ervaar de stilte van de compromisloze DS 3 CROSSBACK E-TENSE

 

ACTIERADIUS LADEN MOTORVERMOGEN
Tot wel 320 km (gecombineerde WLTP-cyclus*) 80% van de capaciteit in 30 minuten (afhankelijk van het type lader) 100 kW/136 pk

COMFORT De voordelen van een elektrische auto

Rijplezier en comfort

Rijd 100% elektrisch en geniet van ongekend rijplezier. Ervaar nieuwe rijsensaties: geluidloos, trillingsvrij en emissieloos rijden, en een actieradius van meer dan 320 km.

Ideaal voor in de stad

Stadscentra hebben geen belemmeringen voor uw auto en u kunt profiteren van het alsmaar toenemende aantal openbare laadpunten en voor elektrische auto's gereserveerde parkeerplaatsen.

Fiscale voordelen

Profiteer van fiscale voordelen: BPM-vrijstelling, lagere bijtelling, geen motorrijtuigenbelasting, MIA- en Vamil-regeling, lokale subsidies.

Lage autokosten

In financieel opzicht is de elektrische E-TENSE-uitvoering gunstiger dan de benzine- of dieselversies dankzij de lagere gebruiks- en onderhoudskosten.

DS Operational Lease

Beschik via onze partner Free2Move Lease over nieuwe auto's en services op maat zonder uw liquide middelen te hoeven inzetten of u zorgen te maken over de inruil. Uw maandbedragen zijn afhankelijk van uw wensen en kunnen aan uw budget worden aangepast.

DS Financial Lease

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage, lage maandlasten en investeringsaftrek.

OPLADEN Maak zorgeloos uw zakelijke ritten

Om bij uw zakelijke ritten optimaal te profiteren van de mogelijkheden van uw elektrische auto is het noodzakelijk om hem op te laden. Bereken de actieradius en de laadtijd van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE op basis van door uzelf in te stellen gegevens.

Bereken de actieradius van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Stel hieronder de gegevens in om uw werkelijke actieradius te ontdekken

Laadtijd

Bereken hoeveel tijd er nodig is voor het opladen van de auto afhankelijk van de gewenste actieradius

Free2Move Connect Fleet

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt.

 

Schaft u zakelijk een nieuwe DS aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om een proefrit te boeken, een offerte te ontvangen of een gesprek te plannen met een van onze adviseurs die gespecialiseerd zijn in zakelijke klanten.

 

Klik op onderstaande link of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0800-1955.