WAGENPARKEN EN WAGENPARKBEHEER  

Beheer uw wagenpark en optimaliseer uw budget met eenvoudige en praktische tools die met elkaar gecombineerd kunnen worden en die door onze mobiliteitspartner Free2Move zijn ontwikkeld.

DS wagenparkbeheer

Free2Move Lease

Operational lease voor zakelijke klanten

Bekijk onze speciaal voor zakelijke klanten bestemde aanbiedingen voor operational lease en onze services op maat, zoals onderhoud, pechhulpverlening of verzekering. Optimaliseer uw wagenpark, bied uw medewerkers meer veiligheid en comfort en versterk het imago van uw bedrijf.

Free2Move biedt twee wagenparkbeheertools voor professionals: Fleet Sharing, de autodeeloplossing voor bedrijven, en Connect Fleet, een in real-time werkend fleetmanagement dashboard. Deze twee mobiliteitsdiensten kunnen afzonderlijk of gecombineerd worden gebruikt, afhankelijk van uw behoeften. U kunt ze ook opnemen in uw operational-leasecontract van Free2Move Lease.

Connect Fleet & Fleet Sharing

Free2Move Connect Fleet

Online wagenparkbeheer in real-time

 

Monitor uw wagenpark in real-time en verlaag uw kosten met behulp van de door uw auto's naar één platform verstuurde gegevens:

 

- Volg de kilometerstanden en het brandstofverbruik

- Lokaliseer gestolen auto's en optimaliseer de inzetbaarheid van uw medewerkers dankzij de geolokalisatie

- Stimuleer milieuvriendelijk rijgedrag met behulp van de gegevens over het rijgedrag van uw medewerkers

 

Het in Connect Fleet geïntegreerde PHEV Connect is een dashboard voor wagenparkbeheerders dat relevante informatie geeft over het gebruik dat uw medewerkers van uw auto's maken, hun laadgedrag en het verbruik van uw auto's.

Free2Move Fleet Sharing

De zakelijke autodeeloplossing voor uw bedrijf

 

Stel uw medewerkers een vrij te gebruiken pool van auto's ter beschikking en laat u persoonlijk begeleiden bij het opzetten van deze bijzonder gebruiksvriendelijke service. Het reserveringsplatform is 24/7 bereikbaar en uw medewerkers kunnen via een badge of smartphone toegang krijgen tot de auto's.

12 maanden gratis Connect Fleet

Free2Move Connect Fleet is het ideale dashboard om meer uit uw wagenpark te halen. U heeft real-time inzicht in uw voertuigen en daarmee grip op onder andere het verbruik, de locatie als ook het rijgedrag van uw medewerkers. Connect Fleet is interessant voor ieder type bedrijf, of u nu over 1 of 1000 voertuigen beschikt. Schaft u zakelijk een nieuwe DS aan? Dan komt u in aanmerking voor 12 maanden gratis gebruik van Connect Fleet! Op deze manier kunt u kennis maken met het dashboard en direct besparen op de mobiliteitskosten van uw onderneming.

Ons fleetmanagement dashboard Connect Fleet is compatibel met onze operational-leaseservice Free2Move Lease. Verbeter de monitoring van uw wagenpark en profiteer van een leasecontract dat volledig op uw wensen is afgestemd dankzij het gecombineerde aanbod Interparc Connect Management waarop u in het kader van een operational-leasecontract een abonnement kunt nemen.

App Free2Move

Uw ideale reisgezel

Krijg toegang tot het grootste Europese netwerk van laadpunten en maak het afleggen van lange ritten in uw elektrische auto nog gemakkelijker met de Free2Move-app die u via het scherm van de auto en/of uw smartphone kunt gebruiken. Lokaliseer beschikbare en voor uw auto geschikte openbare laadstations, en betaal eenvoudig voor het opladen, waar in Europa u ook bent.

App Free2Move DS
DS Free2Move Rent

Een DS huren met Free2Move Rent

Huur een auto wanneer dat nodig is

Huur een auto voor een dag, een week of een maand via een speciaal, 100% digitaal reserveringsplatform en kies uit een ruim aanbod aan beschikbare auto's. Vind de vestigingen bij u in de buurt.

E-MOBILITY ADVISOR

Een advies op maat voor uw wagenpark

Free2Move helpt u bij de transitie naar een wagenpark met schonere auto's door op basis van het werkelijke gebruik dat uw medewerkers van uw auto's maken te bepalen welke voertuigen uit uw wagenpark vervangen zouden kunnen worden door geëlektrificeerde uitvoeringen. U krijgt adviezen gebaseerd op het werkelijke gebruik van het wagenpark en profiteert van een persoonlijke begeleiding.

DS e-Mobility Advisor

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om een proefrit te boeken, een offerte te ontvangen of een gesprek te plannen met een van onze adviseurs die gespecialiseerd zijn in zakelijke klanten.

Klik op onderstaande link of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0800-1955.