Configurator DS 3 CROSSBACK

Met de configurator van DS krijgt u een levensechte indruk van het interieur van uw nieuwe SUV DS 3 CROSSBACK. Stel met behulp van deze configurator uw nieuwe auto naar uw wensen en behoeften samen. Uitvoering, motor, uitrusting, design: creëer de DS die bij u past!

Alle uitvoeringen van de DS 3 CROSSBACK

De compacte SUV DS 3 CROSSBACK is leverbaar in verschillende uitvoeringen: Montmartre, Bastille, Performance Line, Business, Performance Line + en Rivoli. Daarnaast zijn de Limited Editions Faubourg en Louvre beschikbaar. Al deze uitvoeringen beschikken over een royale standaarduitrusting om perfect aan al uw wensen te voldoen.

Keuze uit meerdere motoruitvoeringen

Afhankelijk van de geselecteerde uitvoering is de DS 3 CROSSBACK leverbaar met een PureTech-benzinemotor, een BlueHDi-dieselmotor of de elektrische aandrijflijn E-TENSE. Bij een aantal motoruitvoeringen hebt u de keuze uit een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 8-traps automatische transmissie.

Een interieur- en exterieurdesign dat bij u past

U kunt uw DS 3 CROSSBACK op allerlei manieren personaliseren: de interieurambiance, de kleur van de carrosserie en het dak, de velgen van de auto, enzovoort. Creëer zo uw eigen ultieme DS 3 CROSSBACK.

Afmetingen van de DS 3 CROSSBACK

De comfortabele DS 3 CROSSBACK is 4118 mm lang, 1988 mm breed (met de buitenspiegels uitgeklapt) en 1534 mm hoog. Met een bagageruimte van 350 liter en vele opbergmogelijkheden is de DS 3 CROSSBACK een praktische en veelzijdige auto.  

Uitrusting van de DS 3 CROSSBACK

Voor nog meer comfort en veiligheid beschikt de DS 3 CROSSBACK over een royale standaarduitrusting die per uitvoering verschilt: Proximity Keyless Entry and Start, automatisch noodremsysteem, enz.