DS 3 CROSSBACK

Ruimte gewijd aan comfort

Prijs v.a. 31.390 €

of Prijs v.a. € 389/maand*

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:NL]
 

DS Certified – De premium occasion

Uw DS 3 CROSSBACK, direct beschikbaar

Ontdek alle beschikbare occasions bij uw DS dealer.

 

Verfijning en vakmanschap

Aan boord van DS 3 CROSSBACK ervaart u wat puur Frans raffinement is. De gebruikte materialen in het interieur zijn van onberispelijke kwaliteit en de perfectie is doorgevoerd tot in de kleinste details.

DS 3 CROSSBACK: Kenmerkend design

Kenmerkend design

Onder het touchscreen springt het spectaculaire design van de middenconsole direct in het oog. Geheel in de herkenbare stijl van het merk zijn de aanraaktoetsen en de twee centrale ventilatieroosters uitgevoerd in de vorm van diamanten.

De kunst van het personaliseren

Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 3 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS Automobiles: personalisering en raffinement.

Bekijk het interieur in 360°
Bastille
Opera
Performance Line
Rivoli
  • Genieten

    Geniet van ultiem comfort, ook tijdens lange ritten.

Alle informatie en bedieningselementen zijn binnen handbereik. In de intuïtief te bedienen hightech cockpit kunt u zich concentreren op wat het allerbelangrijkst is: uw rijplezier.

Een volledig digitale cockpit

Het doordachte interieur van DS 3 CROSSBACK is op een ergonomische wijze ontworpen.

Touchscreen & Digitaal instrumentenpaneel

Alle bedieningselementen bevinden zich binnen handbereik via het 10.3 inch grote touchscreen. Alle rij informatie wordt weergegeven op het 7 inch digitale instrumentenpaneel.

 

Voor maximaal comfort kunt u alle informatie personaliseren in het display zoals snelheid, brandstofniveau, kilometerteller, rijhulpmiddelen en navigatie.

TOUCHSCREEN & DIGITAL DISPLAY

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Services op maat

Aan boord van de DS 3 CROSSBACK ervaart u puur Frans raffinement in elk contact met de DS 3 CROSSBACK. De gebruikte materialen in het interieur van de DS 3 CROSSBACK zijn van onberispelijke kwaliteit en de perfectie is doorgevoerd tot in de kleinste details. Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 3 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS Automobiles. Geniet van ultiem comfort met de DS 3 CROSBACK, ook tijdens lange ritten. Onder het touchscreen van de DS 3 CROSSBACK springt het spectaculaire design van de middenconsole direct in het oog. Ontdek de superieure interieuropties van de DS 3 CROSSBACK: Bastille, Opera, Performance Line en Rivoli.