DS 3 CROSSBACK Edition La Première

Limited Edition La Première

Prijs v.a. 29.540 €

of Prijs v.a. € 395/maand*

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:NL]
 
DS 3 CROSSBACK La Première

Een zeldzaam object

Droomt u van een unieke auto met een fraai design en technologische innovaties? Maak dan kennis met onze geraffineerde Limited Edition DS 3 CROSSBACK La Première.

DS Certified – De premium occasion

Uw DS 3 CROSSBACK, direct beschikbaar

Ontdek alle beschikbare occasions bij uw DS dealer.

 

Een privilege voor echte pioniers

De in beperkte oplage leverbare La Première is de meest luxueuze uitvoering van DS 3 CROSSBACK.

  • Een flamboyant interieur

    DS Inspiration Opéra afgewerkt in de unieke rode kleur Art Rubis

DS Drive Assist

DS Drive Assist

Zelf rijden of gereden worden?

DS Drive Assist is een hoogwaardige technologie die u de mogelijkheid geeft om ontspannen lange trajecten af te leggen. Dit innovatieve systeem dat werkt bij snelheden tot 180 km/h, positioneert uw auto nauwkeurig op de rijstrook en regelt de snelheid van uw auto op basis van die van uw voorligger.

Bij filerijden regelt deze technologie ook het stoppen en weer verder rijden van uw auto.

Head-up display

Alle informatie die u nodig hebt in uw directe blikveld

Uw snelheid, informatie van de cruise control/snelheidsbegrenzer, gedetecteerde verkeersborden, informatie van rijhulpsystemen en navigatie-aanwijzingen: dankzij het head-up display kunt u alle belangrijke rij-informatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden.

 

Deze technologie projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld.

HEAD-UP DISPLAY

Een onderscheidende stijl

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 3 CROSSBACK onderscheidt de Limited Edition La Première zich door zijn raffinement en exclusieve details.

Altijd voldoende licht, zonder kans op verblinding

Met de DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u in het donker altijd met grootlicht zonder andere automobilisten te verblinden. Om ervoor te zorgen dat de weg permanent optimaal wordt verlicht, passen deze intelligente koplampen automatisch de lichtbundel aan de door de camera bovenaan de voorruit gedetecteerde omstandigheden aan.

DS Matrix LED Vision-koplampen

De DS Matrix LED Vision-koplampen bestaan uit 3 LED-modules voor de dimlichtfunctie en een Matrix Beam-module voor de grootlichtfunctie, waarvan de laatste is opgedeeld in 15 identieke en onafhankelijke segmenten die afhankelijk van de gedetecteerde omstandigheden geleidelijk gaan branden of weer doven.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY AND START

1,50 m: binnen die afstand detecteert DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid. Zodra u nadert, zorgt Proximity Keyless Entry and Start ervoor dat uw auto wordt ontgrendeld en dat de ingeschoven portierhandgrepen uitgeschoven worden. U hoeft dan alleen nog maar het portier te openen om in te stappen.

 

Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portierhandgrepen worden weer ingeschoven en de auto wordt automatisch vergrendeld.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY AND START

Met de Keyless Start-functie profiteert u van nog meer gemak. Eenmaal achter het stuur van uw DS 3 CROSSBACK hoeft u alleen maar op de Start/Stop-knop op de middenconsole te drukken om de motor te starten of af te zetten.

Deel de toegang tot uw auto met de MyDS App.

Omdat dezelfde auto vaak gedeeld wordt door meerdere bestuurders, hebben we DS 3 CROSSBACK voorzien van de functie DS Smart Access waarmee u via de MyDS App uw auto in één klik beschikbaar kunt stellen aan iemand anders.

MyDS App

DS Smart Access is een bijzonder praktische functie die u de mogelijkheid biedt om uw DS 3 CROSSBACK te ontgrendelen en starten via de MyDS App. U kunt ook voor maximaal vijf personen uw auto beschikbaar stellen of alleen het interieur en de bagageruimte van uw auto toegankelijk maken en dit plannen of weer intrekken.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Services op maat