DS 3 CROSSBACK

High-tech motoren

Prijs v.a. 30.190 €

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:NL]
 

Kies de aandrijflijn die bij u past

DS 3 CROSSBACK biedt keuze uit drie soorten aandrijflijnen: PureTech benzine, BlueHDi diesel of E-TENSE 100% elektrisch.

PureTech-benzinemotoren
BlueHDi-dieselmotoren
E-TENSE 100% elektrische motoren

Onze krachtige en efficiënte PureTech-benzinemotoren staan garant voor dynamische rijsensaties in combinatie met een bijzonder lage uitstoot van schadelijke stoffen.

Onze BlueHDi-dieselmotoren, die zijn voorzien van een innovatief emissieregelsysteem van de nieuwste generatie, staan bekend om hun hoge mate van efficiency. Ze weten uitstekende prestaties te combineren met lage uitstootwaarden, waarmee ze vooruitlopen op toekomstige emissienormen.

Beleef nieuwe rijsensaties met DS 3 CROSSBACK E-TENSE, met een 100% elektrische aandrijflijn die een indrukwekkend vermogen combineert met een al even indrukwekkende souplesse en geruisloosheid.DS 3 CROSSBACK is afhankelijk van de motoruitvoering leverbaar met een 8-traps automatische transmissie of een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Met een keuzeschakelaar op de middenconsole kan de bestuurder het rijgedrag van de auto aanpassen aan zijn wensen en de omstandigheden: afhankelijk van de uitvoering is er keuze uit tot wel 7 rijstijlen (Manual, Sport, Normal, Eco) of aandrijfstanden (Zand, Modder, Sneeuw).

Automatische transmissie

Beschikbare motoren

  • PureTech Manual
  • PureTech 130 Automatic
  • PureTech 155 Automatic
  • BlueHDi 100 Manual
  • E-TENSE
  • SERVICES OP MAAT