DS 3 CROSSBACK

Technologie ontworpen voor u

Prijs v.a. 30.990 €

of Prijs v.a. € 439/maand*

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:NL]
 

DS ACCESS

Een nieuwe manier van toegang tot uw auto

Proximity Keyless Entry

Uw voertuig herkent u van een afstand
Met de PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START-technologie hoeft u uw sleutels niet langer uit uw tas of zak te halen om uw auto te openen of te vergrendelen.

Deel de toegang tot uw auto met de MyDS App.
Omdat dezelfde auto vaak gedeeld wordt door meerdere bestuurders, is DS 3 CROSSBACK te voorzien van de functie DS Smart Access* waarmee u via de MyDS App uw auto in één klik beschikbaar kunt stellen aan iemand anders. U kunt voor maximaal vijf personen uw auto beschikbaar stellen of alleen het interieur en de bagageruimte van uw auto toegankelijk maken en dit plannen of weer intrekken. DS Smart Access* is een bijzonder praktische functie die u de mogelijkheid biedt om uw DS 3 CROSSBACK te ontgrendelen en starten via de MyDS App.

MyDS App

PROXIMITY KEYLESS ENTRY AND START

1,50 m: binnen die afstand detecteert uw DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid. Zodra u nadert, zorgt Proximity Keyless Entry and Start pakket ervoor dat uw auto wordt ontgrendeld en dat de verzonken portiergrepen naar buiten komen. U hoeft dan alleen nog maar het portier te openen om in te stappen.

 

Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portiergrepen worden weer ingeschoven en de auto wordt automatisch vergrendeld. U hoeft dus niet meer uw sleutels tevoorschijn te halen om in te stappen of om de auto op slot te doen.

Met de bij het pakket horende functie Keyless Start- profiteert u van nog meer gemak. Eenmaal achter het stuur van uw DS 3 CROSSBACK hoeft u alleen maar op de Start/Stop-knop op de middenconsole te drukken om de motor te starten of af te zetten.

DS SMART ACCESS

Omdat dezelfde auto vaak gedeeld wordt door meerdere bestuurders, is DS 3 CROSSBACK te voorzien van de functie DS Smart Access* waarmee u via de MyDS App uw auto in één klik beschikbaar kunt stellen aan iemand anders. U kunt voor maximaal vijf personen uw auto beschikbaar stellen of alleen het interieur en de bagageruimte van uw auto toegankelijk maken en dit plannen of weer intrekken.

 

* Beschikbaar in de loop van 2019

Een eerste stap in de richting van autonoom rijden

DS PILOT

DS Drive Assist

DS Park Pilot

Head-up Display

Zelf rijden of gereden worden?Ontdek meer
DS 3 CROSSBACK: DS Drive Assist
Uw bepaalt waar u wilt parkeren en uw auto doet de restOntdek meer
DS 3 CROSSBACK: DS Park Pilot
Alle informatie die u nodig hebt in uw directe blikveldOntdek meer
DS 3 CROSSBACK: Head-up Display

Voor extra veilig rijden

DS SAFETY

DS Matrix LED Vision

Active Safety Brake

Snelheidslimietherkenningssysteem

Altijd voldoende licht, zonder kans op verblindingOntdek meer
DS 3 CROSSBACK: DS MATRIX LED VISION
Noodremsysteem van de nieuwste generatieOntdek meer
DS 3 CROSSBACK: Active Safety Brake
Extra rijcomfortOntdek meer
 DS 3 CROSSBACK: snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem

DS LOUNGE

Rust en comfort

HiFi FOCAL Electra®-systeem

ZUIVER EN KRACHTIG

Dompel jezelf onder in een nieuwe wereld van emoties en geniet van een perfecte geluidsdefinitie met ons hypermoderne HiFi FOCAL Electra®-systeem.

FOCAL Electra®-hifisysteem

Een ongekend krachtig en puur geluid

Beleef een nieuwe wereld van emoties en geniet van de ultieme geluidskwaliteit van het Focal Electra®-hifisysteem, het summum op hifigebied.

Dit fenomenale hifisysteem met 12 luidsprekers en een totaal uitgangsvermogen van 515 W is door onze ingenieurs en technici ontwikkeld in samenwerking met de al van oudsher aan het merk DS verbonden Franse audiospecialist Focal. De luidsprekers zijn op doordachte wijze over het interieur verdeeld en staan zo garant voor een verbluffende akoestiek, een unieke geluidssignatuur en een zo natuurlijk mogelijk geluidsbeeld.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

SERVICES OP MAAT