DS 3 CROSSBACK

Technologie ontworpen voor u

Prijs v.a. 30.190 €

of Prijs v.a. € 439/maand*

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:NL]
 

DS ACCESS

Een nieuwe manier van toegang tot uw auto

Uw voertuig herkent u van een afstand
Met de PROXIMITY KEYLESS ENTRY & START-technologie hoeft u uw sleutels niet langer uit uw tas of zak te halen om uw auto te openen of te vergrendelen.

Deel de toegang tot uw auto met de MyDS App.
Omdat dezelfde auto vaak gedeeld wordt door meerdere bestuurders, is DS 3 CROSSBACK te voorzien van de functie DS Smart Access waarmee u via de MyDS App uw auto in één klik beschikbaar kunt stellen aan iemand anders. U kunt voor maximaal vijf personen uw auto beschikbaar stellen of alleen het interieur en de bagageruimte van uw auto toegankelijk maken en dit plannen of weer intrekken. DS Smart Access is een bijzonder praktische functie die u de mogelijkheid biedt om uw DS 3 CROSSBACK te ontgrendelen en starten via de MyDS App.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY AND START

1,50 m: binnen die afstand detecteert uw DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid. Zodra u nadert, zorgt Proximity Keyless Entry and Start pakket ervoor dat uw auto wordt ontgrendeld en dat de verzonken portiergrepen naar buiten komen. U hoeft dan alleen nog maar het portier te openen om in te stappen.

 

Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portiergrepen worden weer ingeschoven en de auto wordt automatisch vergrendeld. U hoeft dus niet meer uw sleutels tevoorschijn te halen om in te stappen of om de auto op slot te doen.

Met de bij het pakket horende functie Keyless Start- profiteert u van nog meer gemak. Eenmaal achter het stuur van uw DS 3 CROSSBACK hoeft u alleen maar op de Start/Stop-knop op de middenconsole te drukken om de motor te starten of af te zetten.

DS SMART ACCESS

Omdat dezelfde auto vaak gedeeld wordt door meerdere bestuurders, is DS 3 CROSSBACK te voorzien van de functie DS Smart Access* waarmee u via de MyDS App uw auto in één klik beschikbaar kunt stellen aan iemand anders. U kunt voor maximaal vijf personen uw auto beschikbaar stellen of alleen het interieur en de bagageruimte van uw auto toegankelijk maken en dit plannen of weer intrekken.

 

* Beschikbaar in de loop van 2019

DS PILOT

Een eerste stap in de richting van autonoom rijden

Zelf rijden of gereden worden?

DS Drive Assist is een hoogwaardige technologie die u de mogelijkheid geeft om ontspannen lange trajecten af te leggen. Dit innovatieve systeem dat werkt bij snelheden tot 180 km/h, positioneert uw auto nauwkeurig op de rijstrook en regelt de snelheid van uw auto op basis van die van uw voorligger.

Bij filerijden regelt deze technologie ook het stoppen en weer verder rijden van uw auto.

Uw bepaalt waar u wilt parkeren en uw auto doet de rest

Met het systeem DS Park Pilot* parkeert uw auto zichzelf, zonder dat u hoeft te sturen of de pedalen hoeft te bedienen.

U hoeft alleen de Park-toets ingedrukt te houden, het systeem doet vervolgens de rest! Als u met een snelheid van maximaal 30 km/h langs de geparkeerde auto's rijdt, scant het systeem de tussenruimtes tot het een geschikte parkeerplaats voor uw DS 3 CROSSBACK detecteert. Vervolgens parkeert het systeem uw auto automatisch in.

 

*Beschikbaar vanaf mei 2019

Alle informatie die u nodig hebt in uw directe blikveld

Uw snelheid, informatie van de cruise control/snelheidsbegrenzer, gedetecteerde verkeersborden, informatie van rijhulpsystemen en navigatie-aanwijzingen: dankzij het head-up display kunt u alle belangrijke rij-informatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden.

Deze technologie projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld.

DS 3 CROSSBACK: head-up display

DS SAFETY

Voor extra veilig rijden

Altijd voldoende licht, zonder kans op verblinding

Met de DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u 's nachts altijd met grootlicht zonder andere weggebruikers te verblinden. Om ervoor te zorgen dat de weg permanent optimaal wordt verlicht, passen deze intelligente koplampen automatisch de lichtbundel aan de door de camera bovenaan de voorruit gedetecteerde omstandigheden aan.

De DS Matrix LED Vision-koplampen bestaan uit 3 LED-modules voor de dimlichtfunctie en een Matrix Beam-module voor de grootlichtfunctie, waarvan de laatste is opgedeeld in 15 identieke en onafhankelijke segmenten die afhankelijk van de gedetecteerde omstandigheden geleidelijk in- en uitgeschakeld worden.

Noodremsysteem van de nieuwste generatie

Om de veiligheid van u en uw medeweggebruikers te garanderen hebben wij uw auto voorzien van het automatische noodremsysteem Active Safety Brake. Met behulp van een sensor en de bovenaan de voorruit geplaatste camera van de nieuwste generatie detecteert dit systeem zowel overdag als 's nachts de obstakels* die zich op uw rijstrook bevinden.

In het geval van een dreigende aanrijding wordt de bestuurder gewaarschuwd door een melding en een geluidssignaal. Als de bestuurder dan nog steeds niet reageert, treedt het automatische noodremsysteem in werking om de impact te verminderen of te voorkomen.

DS 3 CROSSBACK: Active Safety Brake

*Het systeem detecteert motorvoertuigen (die in dezelfde richting rijden of stilstaan), voetgangers, fietsers en motorrijders die zich vóór de auto op dezelfde rijstrook bevinden.

 

Het snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem biedt u extra rijcomfort. Dit systeem herkent permanente en tijdelijke verkeersborden met een snelheidslimiet, geeft deze weer op het instrumentenpaneel en waarschuwt u in real-time op het moment dat u de snelheidslimiet overschrijdt. U kunt de gedetecteerde snelheidslimiet ook gebruiken als nieuwe ingestelde snelheid voor de cruise control of snelheidsbegrenzer.

DS3 CROSSBACK: snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem

Onder bepaalde rijomstandigheden, bijvoorbeeld bij slecht weer, kan het systeem u voorstellen de ingestelde snelheid van de cruise control/snelheidsbegrenzer te wijzigen om uw snelheid aan deze omstandigheden aan te passen. Wanneer u bijvoorbeeld op de snelweg rijdt bij regenachtig weer, kan het systeem u een snelheid van 110 km/h in plaats van 130 km/h voorstellen.

 

Voor nog meer comfort en veiligheid kan uw auto optioneel worden uitgerust met een uitgebreide verkeersbordherkenning. Deze functie detecteert de volgende verkeersborden: STOP, verboden in te rijden, inhaalverbod en einde inhaalverbod.

 

Dit is slechts een rijhulpsysteem; de bestuurder moet altijd blijven opletten en zich aan de verkeersregels houden.

DS LOUNGE

Rust en comfort

HiFi FOCAL Electra®-systeem

ZUIVER EN KRACHTIG

Dompel jezelf onder in een nieuwe wereld van emoties en geniet van een perfecte geluidsdefinitie met ons hypermoderne HiFi FOCAL Electra®-systeem.

FOCAL Electra®-hifisysteem

Een ongekend krachtig en puur geluid

Beleef een nieuwe wereld van emoties en geniet van de ultieme geluidskwaliteit van het Focal Electra®-hifisysteem, het summum op hifigebied.

Dit fenomenale hifisysteem met 12 luidsprekers en een totaal uitgangsvermogen van 515 W is door onze ingenieurs en technici ontwikkeld in samenwerking met de al van oudsher aan het merk DS verbonden Franse audiospecialist Focal. De luidsprekers zijn op doordachte wijze over het interieur verdeeld en staan zo garant voor een verbluffende akoestiek, een unieke geluidssignatuur en een zo natuurlijk mogelijk geluidsbeeld.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

SERVICES OP MAAT