Limited Edition

DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS

 DS 3 CROSSBACK

Ode aan Parijs DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS

Limited Edition

Deze Limited Edition is een eerbetoon aan de beroemde Parijse daken. De blauwgrijze kleur van de Parijse dakgoten diende als inspiratie voor deze bijzondere uitvoering. De DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS is getooid in elegante grijstinten. Zo heeft het dak een unieke grijze kleur en zijn de stoelen bekleed met een grijze stof. Speciale badges en hightech voorzieningen maken deze moderne en fraaie creatie compleet. 

PRIVATE LEASE

Kiest u voor een vast maandbedrag, heldere afspraken en geen aanbetalingen? Dan kiest u voor DS Private Lease. U kunt uw private lease contract voor de DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS volledig online afsluiten, zonder verrassingen achteraf.

Chic en karaktervol STANDAARD EXTERIEURUITRUSTING

Speciale ROOFS OF PARIS-badges en sidemarkers

Speciaal voor dit exclusieve model hebben onze designers badges met daarop de beroemde Parijse daken ontworpen. Met deze in zwart en chroom zeefdruk uitgevoerde badges neemt u het karakter van Parijs op al uw reizen mee. 

Nieuwe dakkleur Gris Carat

Deze nieuwe kleur, geïnspireerd door de grijstinten van het zink en de leistenen dakpannen van de Parijse daken, is te danken aan het vakmanschap van onze meesterspuiters. De blauwgrijze kleur laat het silhouet van de DS 3 CROSSBACK extra fraai uitkomen.

Lichtmetalen 18 inch-velgen Shanghai

De in de kleur Gris Haria gespoten gepolijste Shanghai-velgen harmoniëren op subtiele wijze met het Gris Carat van het dak. Ze versterken de uitstraling van deze Limited Edition.

Verchroomde grille

De fijn bewerkte grille met verchroomde punten benadrukt het elegante en moderne karakter van de DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS.

Verzonken portierhandgrepen

Deze uitvoering is standaard uitgerust met verzonken portierhandgrepen die perfect aansluiten op de lijnen van de carrosserie. De portierhandgrepen komen tevoorschijn als u de auto ontgrendelt met de sleutel of, dankzij het Proximity Keyless Entry and Start-systeem, als u de auto nadert met de elektronische sleutel op zak. 

Proximity Keyless Entry and Start

Uw auto herkent u op afstand. Dankzij het Proximity Keyless Entry and Start-systeem hoeft u niet meer uw sleutels tevoorschijn te halen om in te stappen of om de auto op slot te doen.

VAKMANSCHAP Precisiewerk en fascinerende nuances

DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS zijaanzicht

Onze meesterspuiters hebben vele uren gestoken in het creatieve proces voor de ontwikkeling van de lakkleur Gris Carat. Een kleur die als geen ander het karakter en de uitstraling van de Parijse daken verbeeldt. Deze fascinerende kleur varieert afhankelijk van de lichtval en laat de lijnen van de auto optimaal tot uiting komen. 

Modern en geïnspireerd STANDAARD INTERIEURUITRUSTING

INTERIEURUITRUSTING

Dashboard en portierpanelen met sierdelen in de kleur Noir Basalte

Voor het interieur van deze Limited Edition hebben onze ontwerpers gekozen voor sierdelen in de kleur Noir Basalte met schubbenmotief. Deze originele en elegante afwerking is te vinden op het dashboard en de portierpanelen. 

De stoelen zijn bekleed met een stof in de kleur Gris Silicium.

Deze stoelbekleding is exclusief voor dit model ontwikkeld en verwijst naar de kleur van het dak. Het resultaat is een harmonieus geheel met een eigentijdse en pure uitstraling. De kleur van deze bekleding creëert een link tussen het interieur en de buitenzijde van de auto.

Met nerfleder bekleed stuurwiel

Het met de hand met nerfleder beklede stuurwiel is niet alleen stijlvol maar ook hightech. Vanaf het stuurwiel bedient u eenvoudig het audiosysteem, uw via Bluetooth verbonden smartphone, de weergave op het digitale instrumentenpaneel en het spraakherkenningssysteem van de auto. 

Online navigatie

Ons online navigatiesysteem met spraakherkenning beschikt over door TomTom ontwikkelde services zoals verkeersinformatie in real time, weerbericht en waarschuwingen voor gevarenzones. Het is gemakkelijk vanaf de bestuurdersplaats te bedienen. Bij het luisteren naar de radio profiteert u bovendien van een optimale geluidskwaliteit.

Dodehoekbewaking

Dankzij dit systeem kunt u ontspannen rijden. Het waarschuwt u met verklikkerlampjes in de buitenspiegels voor voertuigen die zich in de dode hoeken van uw auto bevinden. 

Active Lane Departure Warning System

Een systeem dat vooral op de snelweg van pas komt. Het corrigeert automatisch de koers van uw auto door geleidelijk tegen te sturen als de auto zonder dat u dat wilt de rijstrook dreigt te verlaten.

UITRUSTING

Middenarmsteun
Proximity Keyless Entry and Start
Parkeerhulp voor en achter
Opbergtassen aan de rugleuning van de voorstoelen
Draadloze lader Navigatie met SOS & Assistance
Zonnekleppen met make-upspiegel en led-verlichting
Plafonnier met leds, ledlampjes achter met leds, voetenruimteverlichting met leds
Handgrepen achterin
Digitale radio
Handmatig in hoogte verstelbare voorpassagiersstoel
Voorstoelen gevuld met schuimmateriaal met een hoge dichtheid
Onzichtbare radioantenne
Verchroomde DS Wings
Verchroomde grille
Lichtmetalen 18 inch-velgen Shanghai
Verchroomde sierlijst op de achterklep met de letters "CROSSBACK" en verchroomde sierlijsten onder de achterlichten met DS-logo
Extra getinte achterste zijruiten en achterruit

 

INTERIEUR
Opbergtassen aan de rugleuning van de voorstoelen
Afwerking in kunstleder TEP in de kleur Noir Basalte op het dashboard en de portierpanelen
Geguillocheerd "Clous de Paris"-motief
Plafonnier met aanraaktoetsen en leds, leeslampjes achter met leds, voetenruimteverlichting met leds
Afstandsbediening met DS-motief
Selectiehendelknop bekleed met glad leder (automatische transmissie)
Met nerfleder beklede pookknop en pookhoes met sierstiksels Tramontane (handgeschakelde versnellingsbak)
Elektrisch inklapbare buitenspiegels
Frameloze zelfdimmende binnenspiegel (E-TENSE-uitvoeringen)
Stoelbekleding van nerfleder in de kleur Noir Basalte
Dikke matten voor en achter
Met nerfleder bekleed stuurwiel

DS 3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS vooraanzicht
DS 3 CROSSBACK E-TENSE ROOFS OF PARIS - achterzijde

En als u overstapt op 100% elektrisch rijden?

De DS3 CROSSBACK ROOFS OF PARIS is met zijn geraffineerde en hightech uitrusting ook leverbaar in de 100% elektrische uitvoering DS 3 CROSSBACK E-TENSE ROOFS OF PARIS.

DS 3 CROSSBACK TOITS DE PARIS FOTO'S