TECHNISCHE SPECIFICATIES

Ontdek alle technische kenmerken van de DS 3 CROSSBACK, van de afmetingen tot de beschikbare motoren.

Afmetingen DS 3 CROSSBACK

Bekijk afmetingen

Lengte exterieur 4118 mm
Totale breedte exterieur (met buitenspiegels) 1802/1988 mm
Hoogte exterieur 1534 mm
Wielbasis 2558 mm
Overhang voor 860 mm
Overhang achter 700 mm
Breedte op ellebooghoogte voor 1410 mm
Breedte op ellebooghoogte achter 1367 mm
Nuttige lengte laadruimte 666 mm
Nuttige breedte 1021 mm
Nuttige hoogte laadruimte 550 mm
Inhoud bagageruimte: Min/max 350L tot 1050L
Maximum aantal zitplaatsen 5

100% ELEKTRISCH Een nieuwe wereld gaat voor u open

Geniet van een nieuwe sensationele rijervaring achter het stuur van de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de 100% elektrische motor die kracht, flexibiliteit en perfecte stilte combineert.

 

Rijmodi

Achter het stuur van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE kunt u kiezen uit drie rijmodi met een per modus verschillende belasting van de tractiebatterij: Eco, Sport en Normaal.

Regeneratief remmen

Dankzij de regeneratie van energie tijdens het remmen kunt u de actieradius van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE met tot wel 20% vergroten in stadsverkeer

Voorverwarming op afstand

U kunt de actieradius van de tractiebatterij van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE vergroten door het interieur voor te verwarmen. Deze functie kunt u in de auto via het touchscreen of op afstand via de MyDS App programmeren. De temperatuur in uw elektrische auto is dan al aangenaam als u instapt, terwijl ook de tractiebatterij al is voorverwarmd voor een optimale efficiency.

Comfort & veiligheid Comfort zonder compromissen

Een ruimte speciaal voor u

Met onze 100% elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE kunt u de overstap naar elektrisch rijden maken zonder compromissen te hoeven sluiten. Hij biedt hetzelfde comfort als de uitvoeringen met een benzine- of dieselmotor, zonder dat u interieur- of bagageruimte hoeft in te leveren.

Technologie voor uw veiligheid

DS 3 CROSSBACK is standaard voorzien van een automatischnoodremsysteem, Lane Keeping System en verkeersbordherkenning. Met de door onze ingenieurs ontwikkelde veiligheidstechnologieën staat de DS 3 CROSSBACK bovenaan als het gaat om veiligheid.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Services op maat