DS 3

Technologieën

Prijs v.a. €

of Prijs v.a. € 359/maand*

 

HIGHTECH

DS 3 is voorzien van een 7 inch kleurentouchscreen* waarmee u gemakkelijk de GPS-navigatie, de radio- en mediafuncties, de internetfuncties, de smartphone-connectiviteit, Mirror Screen en MyDS bedient en de rijfuncties instelt. Voor een optimale veiligheid, een maximaal comfort en een perfecte integratie in het dashboard is het scherm binnen handbereik geplaatst.

 

* Afhankelijk van de uitvoering

Blijf verbonden

Met Mirror Screen* kunt u onderweg via het 7 inch touchscreen van de auto veilig gebruikmaken van de compatibele apps van uw smartphone. Deze functie maakt voor de verbinding gebruik van twee technologieën: MirrorLink® (Android) en Apple CarPlay™. Nadat u uw smartphone hebt aangesloten, kunt u door middel van spraakherkenning een navigatie starten, bellen, sms'en, op uw smartphone opgeslagen muziek afspelen of muziek luisteren via bepaalde apps, zoals Spotify. Zo blijft u onderweg verbonden met de buitenwereld.

 

 

* Afhankelijk van de uitvoering

EEN OPTIMAAL GEVOEL VAN CONTROLE EN VEILIGHEID

DS 3 is voorzien van de nieuwste technologieën ten behoeve van de veiligheid van u en uw passagiers. Zo rijdt u onder alle omstandigheden ontspannen.

 

De veiligheid staat op hoog niveau dankzij innovaties zoals Active City Brake (automatisch remmen in stadsverkeer), een systeem dat aanrijdingen op lage snelheid (< 30 km/h) voorkomt of de gevolgen ervan beperkt.

AIRBAGS

* Frontairbags vóór, met door middel van de sleutel uitschakelbare passagiersairbag

* Zij-airbags op borsthoogte voor de bestuurder en voorpassagier

* Window-airbags voor en achter

RIJHULPSYSTEMEN

HILL START ASSIST

CRUISE CONTROL EN SNELHEIDSBEGRENZER

ACHTERUITRIJCAMERA

ONTSPANNEN RIJDEN MET DS 3

ESP (Elektronische stabiliteitsregeling)

Bandenspanningscontrolesysteem

ABS met elektronische remdrukregelaar (EBD) en remassistent (BAS)

Active City Brake (automatisch remsysteem in de stad)

Wanneer u eigenaar wordt van een DS krijgt u automatisch toegang tot het Only You-programma. Dit programma vormt de hoeksteen van de DS Experience en is tevens het bewijs van onze toewijding aan u als klant. U zult tot in de lengte van dagen kunnen blijven genieten van het pakket aan diensten dat is afgestemd op uw wensen.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

SERVICES OP MAAT