DS 4 CONNECTED CHIC LIMITED EDITION

Elegantie en technologieën

De DS 4 Connected Chic Limited Edition is elegant, geraffineerd en voorzien van de laatste geavanceerde technologieën en nodigt u uit een unieke rijervaring te beleven.

 

Verkort uw dagelijkse ritten dankzij DS Connect Nav. Via het 7 inch touchscreen van de nieuwste generatie kunt u uw route in real time aanpassen en beschikt u over diverse functies: actuele verkeersinformatie, gevarenzones*, weersomstandigheden, brandstofprijzen, beschikbare parkeerplaatsen...

 

Profiteer van compatibele apps op uw smartphone zonder van het autorijden te worden afgeleid, dankzij Mirror Screen met Android Auto™, Apple CarPlay™ en MirrorLink®.


Zijn buitenspiegels en verchroomde zijstootstrips en ook zijn met de hand met nerfleder beklede stuurwiel onderstrepen zijn elegantie en stijl.

 

DS4 Connected Chic design

EXTERIEURUITRUSTING VAN DE DS 4 CONNECTED CHIC

Velgen DS 4 Connected Chic

Velgen

Zwarte lichtmetalen 17 inch-velgen Canberra, gepolijst.

Verchroomde details

Verchroomde zijstootstrips en ruitomlijsting.

Verchroomde details DS 4 Connected Chic

INTERIEURUITRUSTING VAN DE DS 4 CONNECTED CHIC

Navigatiesysteem DS 4 Connected Chic
parkeerhulp achter DS 4 Connected Chic

Navigatiesysteem met 7 inch touchscreen van de nieuwste generatie, Mirror Screen-functie, Bluetooth® handsfree set en USB-aansluiting.

Rijhulpsystemen: Hill Start Assist, parkeerhulp achter, elektrische, automatische parkeerrem.

Veiligheid DS 4 Connected Chic

Veiligheid

De DS Connect Box met een scala aan services zoals de nood- en pechhulpoproep met lokalisatie van de auto (DS Assistance).

Pack Auto

Automatische airconditioning met gescheiden regeling, automatische verlichting, automatische ruitenwissers vóór en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Pack Auto DS 4 Connected Chic

Ontdek de motor van de DS 4 Connected Chic

PureTechmotoren die garant staan voor rijplezier, hoge prestaties, een geringe CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik:

 

PureTech 130 S&S BVM6

Inbegrepen service

Uitgebreide Assistance-service 24/7


DS Assistance bij een ongeval, een lekke band, een lege accu, verlies van sleutels of verkeerd getankte brandstof (zowel in Nederland als in het buitenland).

DE DS 4 CONNECTED CHIC IS SLECHTS ÉÉN FACET VAN DE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN VAN DE DS 4