technische gegevens DS 4

TECHNISCHE GEGEVENS DS 4

Bekijk alle technische gegevens, de afmetingen en de beschikbare motoren van DS 4.

Afmetingen DS 4 Ontdek de afmetingen

EXTERIEUR

Lengte exterieur 4400 mm
Breedte exterieur (zonder buitenspiegels/buitenspiegels ingeklapt/buitenspiegels uitgeklapt) 1830/1866/2061 mm
Hoogte exterieur (zonder antenne/met antenne) 1470/1490 mm
Wielbasis 2675 mm
Overhang voor 925 mm
Overhang achter 800 mm

INTERIEUR

Breedte op ellebooghoogte voor 1472 mm
Breedte op ellebooghoogte achter 1420 mm
Aantal zitplaatsen 5

INHOUD BAGAGERUIMTE

Lengte bagageruimte 830 mm
Breedte bagageruimte 1104 mm
Nuttige hoogte bagageruimte (onder de hoedenplank/onder het dak) 533/730 mm
Inhoud bagageruimte (E-TENSE/ICE) 390/430 liter
afmetingen DS4
afmetingen DS4
afmetingen DS4

Soepel & DYNAMISCH Leverbare motoruitvoeringen van de DS 4

Geniet van dynamische prestaties in perfecte harmonie met uw omgeving dankzij de E-TENSE plug-in hybride-aandrijflijnen, PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren.

Selecteer een type aandrijflijn om de motor te vinden die bij u past.

Motorengamma van de DS 4

PLUG-IN HYBRIDE

E-TENSE 225 pk

BENZINE

Puretech 130 pk Automaat

Puretech 180 pk Automaat

Comfort en ruimte Ontspannen genieten

Van alle gemakken voorzien

Voorin kan zowel de bestuurder als de passagier genieten van een ongekend comfort dankzij de draadloze lader en de High Density Seats (optioneel met ventilatie, verwarming, massagefunctie en elektrisch verstelbaar). Ook de passagiers achterin zitten comfortabel dankzij de High Density Seats, met een opklapbare middenarmsteun met opbergvakken en handige USB-aansluitingen.

High Density Seats

Elektrisch bedienbare achterklep met handsfree functie

Met een simpelevoetbeweging opent of sluit u de achterklep om het in- en uitladen van uw bagage of boodschappen te vergemakkelijken. U kunt er ook de schakelaar achter het stuurwiel of de knop op de achterklep zelf voor gebruiken.

Groot elektrisch schuif-/kanteldak

Met het optionele grote elektrische schuif-/kanteldak kunnen u en uw passagiers extra comfortabel van het reizen genieten in een zee van licht.

Voorruitverwarming

De als optie op de DS 4 leverbare voorruitverwarming van de nieuwste generatie verwarmt de gehele voorruit om ijs, sneeuw en condens van de ruit te verwijderen via een patroon van wolfraam draden. Dat vergroot het comfort en de veiligheid onder alle weersomstandigheden.

VEILIGHEIDSVERHOGENDE TECHNOLOGIE Gemoedsrust onder alle omstandigheden

Alarmsysteem en slotbouten

Alarmsysteem en slotbouten

Extra bescherming

Het alarmsysteem, met inbraakbeveiliging, interieurbeveiliging en beveiliging tegen wegslepen, beschermt zowel het interieur als het exterieur van uw auto tegen vandalisme en inbraak en waarschuwt u als een poging wordt gedaan om de auto weg te slepen. De slotbouten voorkomen diefstal van de wielen van uw auto.

Vision 360-camera's

Ontspannen manoeuvreren

De optionele 4 camera's op de auto en in de buitenspiegels bieden u een optimaal zicht bij het parkeren. Ze geven de beelden in HD-kwaliteit weer op het scherm van uw auto en het beeld wordt door te schakelen tussen de camera's automatisch aangepast aan de richting waarin u manoeuvreert. De ultrasoonsensoren bieden extra veiligheid door u te waarschuwen voor eventuele obstakels.

Vision 360-camera's

Services op maat

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON


Mentions légales

¹ Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie indiquées sont conformes à la procédure d’essai WLTP sur la base de laquelle sont réceptionnés les véhicules neufs depuis le 1er septembre 2018. Cette procédure WLTP remplace le cycle européen de conduite (NEDC), qui était la procédure d'essai utilisée précédemment. Les conditions d'essai étant plus réalistes, la consommation de carburant et les émissions de CO₂ mesurées selon la procédure WLTP sont, dans de nombreux cas, plus élevées que celles mesurées selon la procédure NEDC. Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie peuvent varier en fonction des conditions réelles d’utilisation et de différents facteurs tels que : la fréquence de recharge, le style de conduite, la vitesse, les équipements spécifiques, les options, les types de pneumatiques, la température extérieure et le confort thermique à bord du véhicule. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour plus de renseignements. Plus d’informations ici