Configurator DS 7 CROSSBACK

Met de configurator van DS kunt u uw nieuwe SUV DS 7 CROSSBACK volledig aan uw eigen smaak aanpassen. Stel uw nieuwe SUV, die ook als Plug-in Hybrid leverbaar is, naar uw wensen en behoeften samen. Uitvoering, motor, uitrusting, design: creëer de SUV DS 7 CROSSBACK van uw dromen!

Alle uitvoeringen van de DS 7 CROSSBACK

Deze SUV is leverbaar in verschillende uitvoeringen: Bastille, Business, Bastille +, Performance Line, Performance Line + en Rivoli. Daarnaast zijn de Limited Editions Black Line en Louvre beschikbaar. Om aan al uw verwachtingen te voldoen beschikken al deze uitvoeringen over een royale standaarduitrusting.

Keuze uit meerdere motoruitvoeringen

Afhankelijk van de geselecteerde uitvoering kunt u voor uw DS 7 CROSSBACK kiezen voor een PureTech-benzinemotor, een BlueHDi-dieselmotor of de plug-in hybride-aandrijflijn E-TENSE. Voor een maximaal comfort is elke DS 7 CROSSBACK, ongeacht de gekozen motoruitvoering, voorzien van een 8-traps automatische transmissie.  

Een interieur- en exterieurdesign dat bij u past

U kunt uw DS 7 CROSSBACK op allerlei manieren personaliseren: de interieurambiance, de kleur van de carrosserie en het dak, de velgen van de auto, enzovoort. Creëer zo uw eigen ultieme DS 7 CROSSBACK.

Afmetingen van de DS 7 CROSSBACK

De DS 7 CROSSBACK is 4573 mm lang, 1906 mm breed (met de buitenspiegels ingeklapt) en 1625 mm hoog. De plug-in hybride-uitvoering van deze SUV heeft een grote bagageruimte met een inhoud van 555 liter. De DS 7 CROSSBACK is voorzien van talloze opbergmogelijkheden, voor extra comfort en gebruiksgemak.

Uitrusting van de DS 7 CROSSBACK

Voor nog meer comfort en veiligheid beschikt de DS 7 CROSSBACK over een royale standaarduitrusting die per uitvoering verschilt: parkeerhulp voor en achter, via uw smartphone of het 12 inch touchscreen in te stellen voorverwarming/-koeling van het interieur, het revolutionaire veersysteem DS Active Scan Suspension, een led die aangeeft dat de auto 100% elektrisch rijdt, de functie regeneratief remmen om meer energie terug te winnen tijdens het gas loslaten en remmen, enzovoort.