DS 7 CROSSBACK: Proefritten en video’s

Leer de wereld van de DS 7 CROSSBACK kennen in een serie exclusieve video's.
Neem een kijkje achter de schermen van de productie, neem plaats in onze SUV en laat u alles over het interieur vertellen door onze Product Manager en maak kennis met onze testrijders.

Interieurdesign, interieuruitrusting, personaliseringsmogelijkheden: in deze presentatievideo leert u de DS 7 CROSSBACK tot in de kleinste details kennen. Benjamin Maigre, onze Product Manager, vertelt u alles over de functies en voorzieningen van onze SUV en de mogelijkheden deze een persoonlijk tintje te geven. Dankzij de grootste afmetingen en binnenruimte van zijn segment biedt de DS 7 CROSSBACK u een ultiem rijcomfort.

Van de assemblage tot de eindmontage en de lakstraat: er zijn ruim 16 uur nodig om de DS 7 CROSSBACK te produceren, het eindresultaat van menselijke precisie die allen specialisten zijn op hun gebied. En omdat perfectie nu eenmaal ook in de details ondergaat elke SUV, voordat deze de fabriek van Mulhouse (Elzas) verlaat, een grondige kwaliteitscontrole. Bekijk de foto's om een kijkje achter de schermen van de productie te nemen.

Een meesterwerk

DS 7 CROSSBACK in de media

Bekijk de meningen van toonaangevende media over DS 7 CROSSBACK

AutoRAI

“Rijden in de DS 7 CROSSBACK is een genoegen en bepaald niet stressverhogend dankzij de vele technische voorzieningen die de bestuurder ondersteunen.”


DS Week Parijs

Deze 'Best of' video toont u een compilatie van de proefritten die journalisten hebben gemaakt in de DS 7 CROSSBACK tijdens de DS Week in Parijs.


The Post Online (TPO)
Eindelijk is er weer een auto voor architecten, dirigenten en kunstenaars: DS 7 CROSSBACK.


AutoWeek
Een eerste rij-impressie van de DS 7 CROSSBACK, die komend jaar de strijd aangaat met de Audi Q3 en de BMW X1.


AutoVandaag
Met DS 7 CROSSBACK vaart DS Automobiles succesvol en zelfstandig verder.


Autokopen.nl

DS 7 CROSSBACK oogt écht vernieuwend, anders dan anders, zoals hij op basis van zijn merkwaarden moet doen. Die missie is dus alvast geslaagd. Tijd om de motor te starten, waarna ik al snel merk dat de rijbeleving in lijn is met de merkbeleving.


Driving Dutchman

De DS 7 CROSSBACK is een bijzondere auto, die op en top Franse klasse uitstraalt. Hij is ruim, luxe en doet zijn uiterste best jou als bestuurder of passagier het zo veel mogelijk naar je zin te maken. Het ontwerp is uniek, er is geen enkele auto die zeker qua interieur hier op lijkt.


Hommeage

DS is terug, als merk. En de DS7 Crossback is de eerste boreling. Getekend door Ivo Groen, Nederlander in Franse dienst. Hommeage spreekt met hem.


Femme Frontaal

Na zoveel teasers en modeshows zien we de nieuwe DS 7 CROSSBACK eindelijk op het Nederlandse asfalt. Twee weken geleden kon Femme Frontaal de Parisienne al eventjes testen!


Vrouwaanhetstuur.nl

7 dagen blootgesteld aan de 7 verleidingen van de DS 7 CROSSBACK E-TENSE. Gevolg: volledig Car Crushed. Gelukkig hebben we de foto’s en video nog.


AD

Met efficiënte plug-in hybridetechnologie en geavanceerde hulpsystemen die het leven van de inzittenden veraangenamen, is de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 zijn rol als topmodel uit de SUV-reeks van het Franse merk op het avantgardistisch gevormde lijf geschreven.


InstaAutoVlog

Zeker op het gebied van afwerking en materiaalgebruik is de DS 7 CROSSBACK fenomenaal.


Autozine.nl

De DS 7 CROSSBACK weet al sinds de introductie van het model in 2018 te verleiden met Franse charme en hoogstaand comfort. Met de komst van de "E-Tense" komt daar geen verandering in.


PASSION4WHEELS

Het is echt niet mijn gewoonte om na het schrijven van iedere rij impressie de auto in kwestie te kopen, maar in dit geval moest ik gewoonweg een uitzondering maken! Vanaf dat moment rijden we thuis in een DS7 Crossback, wat ons betreft de “Godin van de Haute Couture”.

 

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Services op maat