DS 7 CROSSBACK MOTOREN

Krachtige motoren

Prijs v.a. 42.890 €

of Prijs v.a. € 619/maand*

 

DS Certified – De premium occasion

Uw DS 7 CROSSBACK, direct beschikbaar

Ontdek alle beschikbare occasions bij uw DS dealer.

 

Krachtige motoren

DS 7 Grille

Rijplezier

DS 7 CROSSBACK biedt keuze uit vijf verbrandingsmotoren die stuk voor stuk garant staan voor volop rijplezier. Deze krachtige en efficiënte motoren voldoen aan de nieuwste emissienormen (Euro 6) en onderscheiden zich door een indrukwekkend koppel. DS 7 CROSSBACK is ook leverbaar met de nieuwe achttraps automatische transmissie EAT8 die uitermate soepel en snel schakelt. Mede dankzij technologieën zoals de inspuitdruk van 200 bar bij de PureTech-benzinemotoren en het Stop & Start-systeem bent u met DS 7 CROSSBACK altijd verzekerd van een brandstofverbruik en een CO2-uitstoot die tot de laagste van het segment behoren.

De PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-diesels verkrijgbaar voor DS 7 CROSSBACK zijn wat betreft uitstoot van vervuilende emissies al conform de toekomstige Euro 6-wetgeving die vanaf 2020 geldt.

 

E-TENSE 4X4-aandrijflijn: De hybrideauto volgens DS

DS 7 CROSSBACK is nu te bestellen als E-TENSE, een krachtige plug-in hybride met 300 pk, vierwielaandrijving en een actieradius van 58 km in de volledig elektrische modus. Een auto die opwindende prestaties combineert met een verbluffende efficiency. Dankzij de ingenieuze en unieke lay-out van deze aandrijflijn gaat er niets van de interieur- en bagageruimte verloren.

DS Experience

Wanneer u eigenaar wordt van een DS krijgt u automatisch toegang tot het Only You-programma. Dit programma vormt de hoeksteen van de DS Experience en is tevens het bewijs van onze toewijding aan u als klant. U zult tot in de lengte van dagen kunnen blijven genieten van het pakket aan diensten dat is afgestemd op uw wensen.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Services op maat