DS 7 CROSSBACK: Proefritten en video’s

Leer de wereld van de DS 7 CROSSBACK kennen in een serie exclusieve video's.
Neem een kijkje achter de schermen van de productie, neem plaats in onze SUV en laat u alles over het interieur vertellen door onze Product Manager en maak kennis met onze testrijders.

Interieurdesign, interieuruitrusting, personaliseringsmogelijkheden: in deze presentatievideo leert u de DS 7 CROSSBACK tot in de kleinste details kennen. Benjamin Maigre, onze Product Manager, vertelt u alles over de functies en voorzieningen van onze SUV en de mogelijkheden deze een persoonlijk tintje te geven. Dankzij de grootste afmetingen en binnenruimte van zijn segment biedt de DS 7 CROSSBACK u een ultiem rijcomfort.

Van de assemblage tot de eindmontage en de lakstraat: er zijn ruim 16 uur nodig om de DS 7 CROSSBACK te produceren, het eindresultaat van menselijke precisie die allen specialisten zijn op hun gebied. En omdat perfectie nu eenmaal ook in de details ondergaat elke SUV, voordat deze de fabriek van Mulhouse (Elzas) verlaat, een grondige kwaliteitscontrole. Bekijk de foto's om een kijkje achter de schermen van de productie te nemen.

Een meesterwerk

DS 7 CROSSBACK in de media

Bekijk de meningen van toonaangevende media over DS 7 CROSSBACK

AutoRAI

“Rijden in de DS 7 CROSSBACK is een genoegen en bepaald niet stressverhogend dankzij de vele technische voorzieningen die de bestuurder ondersteunen.”

Bekijk de review

DS Week Parijs

Deze 'Best of' video toont u een compilatie van de proefritten die journalisten hebben gemaakt in de DS 7 CROSSBACK tijdens de DS Week in Parijs.

Bekijk deze video op Youtube

The Post Online (TPO)
Eindelijk is er weer een auto voor architecten, dirigenten en kunstenaars: DS7 Crossback.

Bekijk de review

AutoWeek
Een eerste rij-impressie van de DS 7 Crossback, die komend jaar de strijd aangaat met de Audi Q3 en de BMW X1.

Bekijk de review

AutoVandaag
Met DS 7 CROSSBACK vaart DS Automobiles succesvol en zelfstandig verder.

Bekijk de review

Autokopen.nl

DS 7 oogt écht vernieuwend, anders dan anders, zoals hij op basis van zijn merkwaarden moet doen. Die missie is dus alvast geslaagd. Tijd om de motor te starten, waarna ik al snel merk dat de rijbeleving in lijn is met de merkbeleving.

Bekijk de review

Driving Dutchman

De DS 7 Crossback is een bijzondere auto, die op en top Franse klasse uitstraalt. Hij is ruim, luxe en doet zijn uiterste best jou als bestuurder of passagier het zo veel mogelijk naar je zin te maken. Het ontwerp is uniek, er is geen enkele auto die zeker qua interieur hier op lijkt.

Bekijk de review

Hommeage

DS is terug, als merk. En de DS7 Crossback is de eerste boreling. Getekend door Ivo Groen, Nederlander in Franse dienst. Hommeage spreekt met hem.

Lees het interview

Femme Frontaal

Na zoveel teasers en modeshows zien we de nieuwe DS 7 CROSSBACK eindelijk op het Nederlandse asfalt. Twee weken geleden kon Femme Frontaal de Parisienne al eventjes testen!

Bekijk de review