DS 7 CROSSBACK TECHNISCHE GEGEVENS

Technische gegevens

Prijs v.a. 47.290 €

of Prijs v.a. € 679/maand*

[cle1: TECHNICAL_FEATURES_DS7CB_DESKTOPJPG Lang:NL]
 

DS Certified – De premium occasion

Uw DS 7 CROSSBACK, direct beschikbaar

Ontdek alle beschikbare occasions bij uw DS dealer.

 

Afmetingen

Afmetingen van de auto (in mm)

Lengte exterieur 4573
Totale breedte exterieur (met buitenspiegels) 1906/2098
Hoogte exterieur 1625
Wielbasis 2738
Overhang voor 925
Overhang achter 910
Breedte op ellebooghoogte voor 1476
Breedte op ellebooghoogte achter 1493
Nuttige lengte laadruimte 933 tot 2045 
Nuttige breedte 1201
Nuttige hoogte laadruimte 581

Volop comfort en ruimte

DS 7 Crossback - Achterstoelen

Het interieur van DS 7 CROSSBACK biedt de inzittenden volop ruimte, met name achterin waar de rugleuning van de achterbank elektrisch verstelbaar is in een hoek van 23° tot 32°. De voorstoelen en achterbank zijn gevuld met schuimmateriaal met een hoge dichtheid, dat bijzonder duurzaam is en zich kenmerkt door een hoge mate van zitcomfort. De voorstoelen kunnen zijn voorzien van stoelverwarming, ventilatie en een massagefunctie (de 5 modi kunnen worden geselecteerd via het centrale touchscreen).

DS 7 CROSSBACK heeft de grootste bagageruimte van zijn segment (555 l) die bovendien een optimale flexibiliteit biedt dankzij de vlakke laadvloer en uitermate gebruiksvriendelijk is dankzij het Easy Access-pakket* met een elektrisch bedienbare achterklep met handsfree-functie die het mogelijk maakt om de achterklep te openen en sluiten door middel van een simpele voetbeweging onder de achterbumper.

 

* Inclusief Keyless entry and start

DS 7 Crossback - Bagageruimte

Laadvolume (in m3 VDA-norm)

Inhoud bagageruimte: Min / max 555L tot 1750L 
Maximum aantal zitplaatsen 5

De ingenieurs en technici van DS 7 CROSSBACK hebben hun kennis gebruikt om te allen tijde uw veiligheid te verzekeren en perfect rijcomfort te garanderen. Ons eerste doel is de veiligheid van de inzittenden en de omgeving van de auto.

 

De veiligheidstechnologieën die door onze ingenieurs zijn ontworpen zorgen ervoor dat DS 7 CROSSBACK het hoogst scoort op het gebied van veiligheid.

Wanneer u eigenaar wordt van een DS krijgt u automatisch toegang tot het Only You-programma. Dit programma vormt de hoeksteen van de DS Experience en is tevens het bewijs van onze toewijding aan u als klant. U zult tot in de lengte van dagen kunnen blijven genieten van het pakket aan diensten dat is afgestemd op uw wensen.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Services op maat