DS 7 CROSSBACK

Een toonbeeld van technologisch vernuft

Prijs v.a. 40890 €

of Prijs v.a. € 614/maand*

 

EEN HIGHTECH COCKPIT

Het 12 inch digitale instrumentenpaneel met stijlvolle graphics is volledig te personaliseren. De bestuurder kan vanaf het stuurwiel via een pulldownmenu selecteren welke rijinformatie op het instrumentenpaneel wordt weergegeven.


Er zijn zes weergavemodi beschikbaar, waaronder het bedieningsscherm van de DS Connected Pilot-functies en het DS Night Vision-scherm.

DS 7 Crossback - Stuurwiel
DS7 Crossback - Touchscreen

Op het centrale 12 inch HD-touchscreen kunnen alle functies van de auto worden bediend via een rij "thematoetsen" en een verchroomde centrale knop met kristallen* afwerking.
Deze rij toetsen geeft rechtstreeks toegang tot onder andere de comfort-, media- en connectiviteitsfuncties.


Via dit touchscreen hebt u ook toegang tot DS Connect dat een scala aan services biedt op het gebied van veiligheid (noodoproep en pechhulpoproep) en onderhoud (onderhoud op afstand), maar ook de online navigatie en het entertainment via de Mirror Screen-functies** (Android AutoTM, Apple CarPlayTM en MirrorLink®).


* Afhankelijk van de uitvoering.

** Beschikbaarheid afhankelijk van de compatibiliteit van de smartphone.

DS SAFETY: ALERT ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN

Bij lange ritten kan onoplettendheid of een slecht zicht acuut gevaar opleveren. DS Safety omvat een pakket van functies die het rijden onder alle omstandigheden veiliger maken.

DS NIGHT VISION: BETER ZICHT IN HET DONKER

DS Night Vision hebben wij ontwikkeld om u een optimaal zicht te bieden in het donker. Het systeem werkt met een in de grille geplaatste infraroodcamera die voetgangers en dieren op de weg detecteert binnen een afstand van 100 m. Daardoor kunt u mogelijke gevaren eerder opmerken en er sneller op reageren.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING*: ALTIJD DE AANDACHT ERBIJ

Om u extra veiligheid te garanderen hebben onze ingenieurs een exclusieve technologie ontwikkeld die elke verslapping van de aandacht kan detecteren.


Zodra de bestuurder tekenen van vermoeidheid of afleiding begint te vertonen, zorgt DS Driver Attention Monitoring automatisch voor een geluidssignaal en een melding op het centrale scherm. Zowel overdag als 's nachts.

 

*Leverbaar in 2018

DS ACTIVE LED VISION: ZIEN EN GEZIEN WORDEN!

De DS Active LED Vision-koplampen, die voor het eerst zijn getoond op de concept car DS E-TENSE, zijn niet alleen prachtig om te zien maar ook uiterst efficiënt. Deze koplampen bestaan uit een led-hoofdverlichtingsunit en drie draaiende led-modules. Afhankelijk van de stuurhoek, de rijsnelheid en de weersomstandigheden draaien deze led-modules in horizontale of verticale richting om u een optimaal zicht te bieden.

DS LOUNGE: EEN DYNAMISCH EN VEILIG RIJGEDRAG

Het interieur van DS 7 CROSSBACK staat garant voor comfortabel en ontspannen rijden. De technologische innovaties en het avant-gardistische ontwerp bieden u een ongekend gevoel van comfort, efficiency en sereniteit.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: REACTIESNELHEID EN FINESSE

Dankzij de camera en sensoren kan de DS Active Scan Suspension op alle oneffenheden in het wegdek anticiperen zodat deze moeiteloos kunnen worden gladgestreken.


Het systeem stuurt de gegevens in real time door naar een elektronische eenheid die de stugheid of souplesse van de vering van elk wiel afzonderlijk aanstuurt. Dit garandeert een ongekend comfort.

HiFi systeem FOCAL Electra® : EEN PUUR GELUID

Voor de geluidsinstallatie hebben wij de hulp ingeroepen van Focal®, de toonaangevende Franse specialist die onder andere voor auto's high-end audiosystemen ontwikkelt. Dit hoogwaardige systeem, het Focal Electra®-hifi systeem, bestaat uit 14 luidsprekers die op doordachte wijze over het interieur zijn verdeeld. Hiermee kunt u zich volledig laten onderdompelen in de klanken van de muziek.

DS PILOT: EEN EERSTE STAP IN DE RICHTING VAN AUTONOOM RIJDEN

Met de geavanceerde rijhulpsystemen van DS 7 CROSSBACK rijdt u extra ontspannen.

DS CONNECTED PILOT: ZELF RIJDEN OF GEREDEN WORDEN?

DS Connected Pilot is een systeem dat is ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. Een volgende stap in de richting van autonoom rijden! Dit innovatieve systeem regelt de snelheid en afstand van de auto ten opzichte van zijn voorligger en houdt DS 7 CROSSBACK binnen de rijstrook, op de door u gewenste positie, door in te grijpen op de besturing.  Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.

 


Lane Keeping Assist is ontworpen om het beste te werken op rijbanen die duidelijk gemarkeerd zijn aan beide zijden (snelwegen en autowegen).

DS PARK PILOT**: MOEITELOOS PARKEREN

Dankzij deze nieuwe rijhulptechnologie kan de auto volledig automatisch, dus zonder bediening van het stuurwiel of de pedalen, fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren. Als met een snelheid van maximaal 30 km/h langs de geparkeerde auto's wordt gereden, scant DS Park Pilot de tussenruimtes tot een geschikte parkeerplaats voor DS 7 CROSSBACK wordt gedetecteerd.

 

** Leverbaar vanaf 2018.

DS Experience

Wanneer u eigenaar wordt van een DS krijgt u automatisch toegang tot het Only You-programma. Dit programma vormt de hoeksteen van de DS Experience en is tevens het bewijs van onze toewijding aan u als klant. U zult tot in de lengte van dagen kunnen blijven genieten van het pakket aan diensten dat is afgestemd op uw wensen.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON