DS 7 CROSSBACK TECHNOLOGIE

Een toonbeeld van technologisch vernuft

Prijs v.a. 47.290 €

of Prijs v.a. € 679/maand*

 

DS Certified – De premium occasion

Uw DS 7 CROSSBACK, direct beschikbaar

Ontdek alle beschikbare occasions bij uw DS dealer.

 

Een hightech cockpit

Het 12 inch digitale instrumentenpaneel met stijlvolle graphics is volledig te personaliseren. De bestuurder kan vanaf het stuurwiel via een pulldownmenu selecteren welke rijinformatie op het instrumentenpaneel wordt weergegeven.


Er zijn zes weergavemodi beschikbaar, waaronder het bedieningsscherm van de DS Connected Pilot-functies en het DS Night Vision-scherm.

DS 7 Crossback - Stuurwiel
DS7 Crossback - Touchscreen

Op het centrale 12 inch HD-touchscreen kunnen alle functies van de auto worden bediend via een rij "thematoetsen" en een verchroomde centrale knop met kristallen* afwerking.
Deze rij toetsen geeft rechtstreeks toegang tot onder andere de comfort-, media- en connectiviteitsfuncties.


Via dit touchscreen hebt u ook toegang tot DS Connect dat een scala aan services biedt op het gebied van veiligheid (noodoproep en pechhulpoproep) en onderhoud (onderhoud op afstand), maar ook de online navigatie en het entertainment via de Mirror Screen-functies** (Android AutoTM, Apple CarPlayTM en MirrorLink®).


* Afhankelijk van de uitvoering.

** Beschikbaarheid afhankelijk van de compatibiliteit van de smartphone.

DS Connected Pilot

Zelf rijden of gereden worden

DS Connected Pilot is een systeem dat is ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. Een volgende stap in de richting van autonoom rijden! Dit innovatieve systeem regelt de snelheid en afstand van de auto ten opzichte van zijn voorligger en houdt DS 7 CROSSBACK binnen de rijstrook, op de door u gewenste positie, door in te grijpen op de besturing. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.

 

Lane Keeping Assist is ontworpen om het beste te werken op rijbanen die duidelijk gemarkeerd zijn aan beide zijden (snelwegen en autowegen).

Alert onder alle omstandigheden

DS Safety

DS Night Vision

DS Driver Attention Monitoring

DS Active LED Vision

Beter zicht in het donkerOntdek meer
DS 7 CROSSBACK: DS Night Vision
Altijd de aandacht erbijOntdek meer
DS Driver Attention Monitoring
Zien en gezien wordenOntdek meer
DS Active LED Vision

DS Lounge: een dynamische en veilig rijgedrag

Het interieur van DS 7 CROSSBACK staat garant voor comfortabel en ontspannen rijden. De technologische innovaties en het avant-gardistische ontwerp bieden u een ongekend gevoel van comfort, efficiency en sereniteit.

DS Active Scan Suspension: Reactiesnelheid en finesse

Dankzij de camera en sensoren kan de DS Active Scan Suspension op alle oneffenheden in het wegdek anticiperen zodat deze moeiteloos kunnen worden gladgestreken.


Het systeem stuurt de gegevens in real time door naar een elektronische eenheid die de stugheid of souplesse van de vering van elk wiel afzonderlijk aanstuurt. Dit garandeert een ongekend comfort.

HiFi systeem FOCAL Electra® : Een puur geluid

Voor de geluidsinstallatie hebben wij de hulp ingeroepen van Focal®, de toonaangevende Franse specialist die onder andere voor auto's high-end audiosystemen ontwikkelt. Dit hoogwaardige systeem, het Focal Electra®-hifi systeem, bestaat uit 14 luidsprekers die op doordachte wijze over het interieur zijn verdeeld. Hiermee kunt u zich volledig laten onderdompelen in de klanken van de muziek.

DS Experience

Wanneer u eigenaar wordt van een DS krijgt u automatisch toegang tot het Only You-programma. Dit programma vormt de hoeksteen van de DS Experience en is tevens het bewijs van onze toewijding aan u als klant. U zult tot in de lengte van dagen kunnen blijven genieten van het pakket aan diensten dat is afgestemd op uw wensen.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Services op maat