TECHNISCHE SPECIFICATIES

Ontdek alle technische kenmerken van de DS 7 CROSSBACK, van de afmetingen tot de beschikbare motoren.

Afmetingen

Bekijk afmetingen

Lengte exterieur 4573
Totale breedte exterieur (met buitenspiegels) 1906/2098
Hoogte exterieur 1625
Wielbasis 2738
Overhang voor 925
Overhang achter 910
Breedte op ellebooghoogte voor 1476
Breedte op ellebooghoogte achter 1493
Nuttige lengte laadruimte 933 tot 2045 
Nuttige breedte 1201
Nuttige hoogte laadruimte 581

Leverbare motoruitvoeringen

Geniet van uitzonderlijke prestaties dankzij de nieuwste generatie E-tense plug-in hybride, PureTech-benzine- en BlueHDi-dieselmotoren. Selecteer een brandstoftype en versnellingsbak om de motor te vinden die bij u past.

E-TENSE Het rijplezier van een soepele en krachtige SUV

De DS 7 CROSSBACK is leverbaar met twee E-TENSE plug-in hybride-aandrijflijnen*: een uitvoering met 225 pk en een uitvoering met 300 pk en vierwielaandrijving. Dankzij de elektromotor beleeft u op geruisloze wijze nieuwe rijsensaties.

 

Rijmodi

Achter het stuur van de DS 7 CROSSBACK kunt u kiezen uit twee rijmodi: Comfort en Sport. Bij de E-TENSE-uitvoeringen kunt u daar bovenop nog uit drie andere modi kiezen, zodat er altijd een modus is die past bij uw rijstijl.

Regeneratief remmen

Wanneer u snelheid mindert, wordt de bewegingsenergie van de wielen omgezet in elektriciteit. Dit vergroot de elektrische actieradius van uw auto.

e-Save-modus

In deze modus kunt u energie achter de hand houden om de laatste kilometers van uw rit 100% elektrisch af te leggen. U hebt dan ook toegang tot binnensteden als er beperkende maatregelen gelden voor auto's met een verbrandingsmotor.

Comfort & ruimte Dagelijks comfort

 

Interieur DS 7 CROSSBACK

Passie voor detail

Laat u betoveren door de schoonheid van de materialen, en met name van onze ledersoorten, die in het interieur van DS 7 CROSSBACK zijn verwerkt.

Unieke creaties, zoals het geguillocheerde "Clous de Paris"-motief, met kristal ingelegde knoppen, het B.R.M R180-klokje en de Point Perle-sierstiksels, brengen het design van het interieur op een ongekend hoog niveau.

Functionaliteit en ruimte

DS 7 CROSSBACK heeft de grootste bagageruimte van zijn segment (555 l) die bovendien een optimale flexibiliteit biedt dankzij de vlakke laadvloer en uitermate gebruiksvriendelijk is dankzij het Easy Access-pakket* met een elektrisch bedienbare achterklep met handsfree-functie die het mogelijk maakt om de achterklep te openen en sluiten door middel van een simpele voetbeweging onder de achterbumper.

 

* Inclusief Keyless entry and start

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

SERVICES OP MAAT

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON


Mentions légales

¹ Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie indiquées sont conformes à la procédure d’essai WLTP sur la base de laquelle sont réceptionnés les véhicules neufs depuis le 1er septembre 2018. Cette procédure WLTP remplace le cycle européen de conduite (NEDC), qui était la procédure d'essai utilisée précédemment. Les conditions d'essai étant plus réalistes, la consommation de carburant et les émissions de CO₂ mesurées selon la procédure WLTP sont, dans de nombreux cas, plus élevées que celles mesurées selon la procédure NEDC. Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie peuvent varier en fonction des conditions réelles d’utilisation et de différents facteurs tels que : la fréquence de recharge, le style de conduite, la vitesse, les équipements spécifiques, les options, les types de pneumatiques, la température extérieure et le confort thermique à bord du véhicule. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour plus de renseignements. Plus d’informations ici