Nieuwe DS 7 E-TENSE
Performance Line

Vakmanschap en dynamiek

Prijs v.a. 53440.00 €

[cle1: 94539JPG Lang:NL]
 

Gedurfd Een karaktervol design

De Nieuwe DS 7 E-TENSE Performance Line valt direct op door de specifieke afwerking van het exterieur. Het voor DS Automobiles zo kenmerkende oog voor detail komt tot uiting in de alcantara® bekleding met de karakteristieke Performance Line-sierstiksels.

Exterieur

Elegant, onderscheidend en dynamisch

De Nieuwe DS 7 E-TENSE Performance Line onderscheidt zich door zijn zwarte DS-logo, Performance Line-badges en glanzend zwarte DS Wings en dakrails. De 19 inch-velgen "Silverstone" (de velgen "Edinburgh" zijn optioneel) versterken zijn dynamische voorkomen.

 

Reserveer uw Nieuwe DS 7 E-TENSE

Reserveer nu de Nieuwe DS 7 E-TENSE en wij stellen één van de eerste productieplaatsen voor u veilig.

Kenmerken Nieuwe DS 7 E-TENSE Performance Line

Interieur De pure schoonheid van Deep Black

Voor extra onderscheid beschikt de Nieuwe DS 7 E-TENSE Performance Line over een specifiek interieur waarin elke reis een unieke ervaring wordt. In dit interieur worden hoogwaardige materialen zoals alcantara® in de kleur Deep Black met een DS-motief toegepast. Bovendien vindt u er fraaie details als de geborduurde Performance Line-logo's en de karmijnrode en champagnekleurige sierstiksels die specifiek zijn voor deze uitvoering.

COMFORT EN DYNAMIEK Motorengamma van de Nieuwe DS 7 E-TENSE Performance Line

PLUG-IN HYBRIDE

E-TENSE 360 pk met vierwielaandrijving

E-TENSE 300 pk met vierwielaandrijving

E-TENSE 225 pk

Only You-services

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

SERVICES OP MAAT

Disclaimer

¹ De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie.