DS 9 E-TENSE PERFORMANCE LINE +

 

Design exterieur

Exclusieve badges op de carrosserie

De DS 9 Performance Line is zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde herkenbaar aan zijn Performance Line-badges. Deze exclusieve en onderscheidende elementen die uniek zijn voor deze uitvoering, onderstrepen zijn dynamische karakter.

Lichtmetalen 19 inch-velgen Monaco met karmijnrode naafdop

De uitgesproken elegante DS 9 Performance Line + wordt geleverd met de lichtmetalen 19 inch-velgen Monaco. Het dynamische karakter van deze uitvoering wordt geaccentueerd door de karmijnrode naafdoppen.

DS Active LED Vision

Ervaar de voordelen van ons hoogwaardige verlichtingssysteem dat bestaat uit modules die afhankelijk van de snelheid, de stuurwielhoek en de weersomstandigheden in horizontale en verticale richting draaien.

Verzonken portierhandgrepen en Proximity Keyless Entry and Start

Laat u verrassen door de verzonken portierhandgrepen die tevoorschijn komen zodra de auto wordt ontgrendeld met de sleutel of, dankzij het Proximity Keyless Entry and Start-systeem, automatisch wordt ontgrendeld als u met de sleutel naar de auto toe loopt

Standaard technologieën

Navigatiesysteem op 12 inch touchscreen met kristallen touchscreenbediening

Ons online navigatiesysteem met spraakherkenning beschikt over door TomTom ontwikkelde services zoals verkeersinformatie in real time en waarschuwingen voor gevarenzones, en is gemakkelijk vanaf de bestuurdersplaats te bedienen.

Extended Safety Pack

Dit veiligheidspakket bestaat uit Lane Keeping System, dodehoekbewaking en uitgebreide verkeersbordherkenning.

Parkeerhulp voor en achter met achteruitrijcamera

Dankzij sensoren in de voor- en achterbumper en de achteruitrijcamera met actieve rijlijnen wordt parkeren kinderspel.

Stoelverwarming vóór

Bij koud weer zit u direct comfortabel dankzij de voorstoelen met stoelverwarming, met drie standen. U hoeft niet meer te wachten tot de verwarming het interieur op temperatuur heeft gebracht: de stoelen hebben binnen enkele seconden een behaaglijke temperatuur.

Beschikbare motoren

 

E-TENSE 225* (zolang de voorraad strekt):

E-TENSE 250 

E-TENSE 4x4 360

DS 9 PERFORMANCE LINE + E-TENSE 250

€ 779,-/maand incl. btw (1)

- Garantie en onderhoud inbegrepen

Let op! Geld lenen kost geld.
Ga na of u in staat bent de lening af te betalen voordat u een financiering afsluit.

Vind een DS Store

Disclaimer Wettelijke vermeldingen (1) Aanbiedingen onder voorbehoud van aanvaarding door CREDIPAR. INTERPARC CONNECT MANAGEMENT is een dienst die wordt aangeboden door CREDIPAR, huurdersmanager van CLV. NV met een kapitaal van € 138.517.008 - n ° 317 425 981 RCS Nanterre, 9 rue Henri Barbusse CS20061 - 92623 Gennevilliers cedex. Verzekeringsagent ingeschreven in het register van verzekeringstussenpersonen onder nummer 07 004 921 bij ORIAS (www.orias.fr) (6) Interparc Connect Management pack1 omvat monitoring van afgelegde kilometers, gebruikstijden (zonder geolocatie-informatie) en onderhoudswerkzaamheden, werkelijke brandstofverbruik en mechanische en veiligheidswaarschuwingen. Algemene voorwaarden van het onderhouds- en servicecontract beschikbaar in het netwerk van de fabrikant. Het merk DS Automobiles wordt op de markt gebracht door de Société Automobiles Citroën RCS Paris NANTERRE 642 050 199, hierboven aangeduid als de « Fabrikant».