Technische specificaties DS 9 E-TENSE

Technische specificaties

Bekijk alle technische specificaties, de afmetingen en de beschikbare motoren van DS 9 E-TENSE.

Afmetingen DS 9 E-TENSE

Afmetingen DS 9 E-TENSE

Bekijk de afmetingen

Lengte exterieur 4934mm
Totale breedte exterieur (met buitenspiegels) 1932/2079mm
Hoogte exterieur 1460mm
Wielbasis 2895mm
Overhang voor 973mm
Breedte op ellebooghoogte voor 1066mm
Breedte op ellebooghoogte achter 1481mm
Nuttige lengte laadruimte 1451mm
Nuttige breedte 1027mm
Nuttige hoogte laadruimte 1137mm
Bruikbare binnenhoogte 453mm
Inhoud bagageruimte 510L
Maximum aantal zitplaatsen 5

LEVERBARE MOTORUITVOERINGEN Het rijplezier van een soepele en krachtige hybride

DS 9 E-TENSE is leverbaar met twee E-TENSE plug-in hybride-aandrijflijnen: een uitvoering met 225 pk en een uitvoering met 360 pk en vierwielaandrijving. Dankzij de elektromotor, die wordt gebruikt tijdens het accelereren en tot een snelheid van 135 km/h, beleeft u op geruisloze wijze nieuwe rijsensaties.

Rijmodi

Achter het stuur van DS 9 E-TENSE kunt u, naast de rijmodi Comfort en Sport, nog uit drie andere modi kiezen. Zo is er altijd een modus die past bij uw rijstijl.

Regeneratief remmen

Wanneer u snelheid mindert, wordt de bewegingsenergie van de wielen omgezet in elektriciteit. Dit vergroot de elektrische actieradius van uw auto.

e-Save-modus

In deze modus kunt u energie achter de hand houden om de laatste kilometers van uw rit 100% elektrisch af te leggen. U hebt dan ook toegang tot binnensteden als er beperkende maatregelen gelden voor auto's met een verbrandingsmotor.

Comfort en ruimte De essentie van stijl en comfort

Een comfortabele ruimte voor alle inzittenden

Een comfortabele ruimte voor alle inzittenden

De stoelen met massagefunctie, verwarming en ventilatie bieden zowel de bestuurder als de passagiers van DS 9 E-TENSE een onovertroffen comfort.

 

Dankzij de lange wielbasis van 2,89 meter heeft DS 9 E-TENSE een ruim en comfortabel interieur. De met nappaleder beklede elegante middenarmsteun achter is voorzien van USB-aansluitingen en beschikt over de bedieningsknoppen van de massagefunctie.

Geluidscomfort

DS 9 E-TENSE introduceert een nieuw niveau van geluidscomfort. De door onze experts ontworpen deels gelaste en deels gelijmde carrosserieconstructie zorgt in combinatie met de gelaagde ruiten met een geluiddempende folie voor een effectieve demping van trillingen, voor een aangenaam stil en rustgevend interieur. En dankzij dit technologische vernuft komt het weergaloos pure geluid dat door de 14 luidsprekers van het Focal Electra®-hifisysteem in het interieur wordt verspreid, optimaal tot zijn recht.

DS 9 E-TENSE - Geluidscomfort

Services op maat

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Disclaimer ¹ De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie.