Ontdek de modeltypen van DS Automobiles

Sportieve compacte auto's, fraaie hatchbacks, geraffineerde cabrio's, gedurfde SUV's en crossovers: in de te personaliseren topklasse-auto's van DS Automobiles krijgt autorijden een volledig nieuwe dimensie. Al onze modellen worden gekenmerkt door een avant-gardistisch design, een uitzonderlijk comfort, technologische innovaties en dynamische motoren. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De wendbaarheid van een compacte auto, het rijplezier van een cabrio, de elegantie van een hatchback of de durf en robuustheid van een SUV? Ontdek het complete gamma van DS Automobiles en vind het model die bij u en uw mobiliteitswensen past.

SUV’s en crossovers van DS

model SUV DS

Hatchbacks van DS

Berliner DS 4 grijs

Gedurfd en robuust

Bent u een visionaire pionier die de nieuwste trends op waarde weet te schatten? Dan zult u de SUV’s en crossovers van DS, die elegantie met hightech combineren, zeker weten te waarden.

Ervaar dynamische rijsensaties achter het stuur van de DS 4 CROSSBACK en DS 7 CROSSBACK.

ONTDEK

Elegantie en beheersing

Laat u verleiden door de charmes van de DS 4 en DS 5. 

Laat u verleiden door de charmes van de DS 4 en DS 5. In de met leder beklede stoel met massagefunctie* ervaart u op comfortabele wijze de DS-legende op een nieuwe manier, dankzij het geraffineerde interieur en het onovertroffen rijgedrag van de hatchbacks van DS.

* Afhankelijk van de uitvoering

ONTDEK

Compacte auto’s van DS

compacte DS 3

Cabrio’s van DS

cabriolet DS 3 cabrio

Dynamiek en wendbaarheid

Geniet, in de hectiek van de stad, van de rust in de DS 3 en DS 3 Cabrio. De twee compacte vijfzitters van DS Automobiles, met een dynamisch rijgedrag en een onderscheidend design. Ga voor een two tone-uitvoering en kies uit het brede kleurenpallet uw favoriete carrosserie- en dakkleur.

ONTDEK

Sensaties en rijplezier

Achter het stuur van de DS 3 Cabrio geniet u binnen enkele seconden van de warmte van de zon. Dankzij het intelligente openingssysteem kan het dak tot een snelheid van wel 120 km/h in slechts 16 seconden volledig worden geopend.

Rijden in een DS 3 Cabrio is een unieke zintuiglijke ervaring.

ONTDEK

Business-uitvoeringen van DS

DS 5 professional

Betrouwbaarheid en service

De Business-uitvoeringen van het volledige DS-gamma zijn volledig toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Van de keuze van de businessmodellen tot het wagenparkbeheer, onze DS-expert adviseurs kunnen gericht inspelen op de specifieke wensen van uw bedrijf.

 

Ervaar het unieke karakter van de Business-uitvoeringen van DS.

ONTDEK