DS POWER-UP laadoplossing

Kampioen in Formule E 2019 dankzij E-TENSE technologie

Viert u met ons mee?

                                                                                                                  

Na afloop van een ongelofelijk seizoen wint DS TECHEETAH de teamtitel en verovert Jean-Éric Vergne als eerste coureur twee titels in de Formule E dankzij onze E-TENSE technologie. Wij zijn ontzettend trots op Jean-Éric Vergne en het hele team van DS Performance en willen dit graag met u vieren!

 

Bij aankoop van DS 3 CROSSBACK E-TENSE (100% elektrisch) of DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 (plug-in hybride) ontvangt u tot en met 30 september 2019 € 650,- voordeel op onze DS POWER-UP laadoplossing.* Via de DS POWER-UP laadoplossing, bestaande uit een wallbox en installatie, kunt u uw E-TENSE eenvoudig thuis opladen en hoeft u nooit meer op zoek te gaan naar een oplaadpunt. Vind u het toch prettig om ook onderweg op te laden, dan bieden we ‘Charge My Car’ laadabonnement via Free2Move. De laadpas kunt u gebruiken bij 99,99% van de publieke laadpunten in Nederland en bij meer dan 104.000 laadpunten in Europa, handig voor als u op vakantie of zakenreis gaat.

 

Bent u benieuwd welke DS POWER-UP laadoplossing voor u van toepassing is of wilt u meer informatie over het ‘Charge My Car’ laadabonnement? Neem contact op met uw dealer of download eerst onderstaand de PDF.

 

 

*Disclaimer

U ontvangt een korting t.w.v. € 650 op een DS POWER-UP laadoplossing, inclusief installatie en 11 kWh wallbox, bij aanschaf van een nieuwe DS 3 CROSSBACK E-TENSE of een DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4. Deze aanbieding is geldig vanaf 26 juli t/m 30 september 2019. Deze aanbieding is alleen van toepassing op aanschaf door particulieren en klein zakelijke bedrijven (waarvan het wagenpark max. 5 voertuigen bevat). Verhuurbedrijven, leasemaatschappijen en groot zakelijke bedrijven zijn uitgesloten van deze aanbieding. De DS POWER-UP laadoplossing is gebaseerd op een installatie waarbij de meterkast geschikt is voor installatie van genoemde 11 kWh wallbox. Indien de meterkast niet voldoet kan de installateur u informeren over eventuele bijkomende kosten voor het geschikt maken van uw meterkast. In de DS POWER-UP laadoplossing PDF genoemde prijzen zijn de verkoopprijzen incl. btw, excl. eventuele aanpassing aan de meterkast en de hierboven genoemde aanbieding.