DS Airco check

Kom langs voor een Airco check

De airco zorgt het gehele jaar door voor comfort onderweg. In de zomer brengt het verkoeling en bij vochtig, koud weer in het najaar zorgt de airco dat condens op de voorruit snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Voor een goede werking en het behoud van uw airco is het belangrijk deze tussentijds te laten controleren en reinigen.

 

Wij controleren uw airco geheel vrijblijvend op punten die cruciaal zijn om ieder seizoen van uw airco te genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik. Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen toe zijn aan vervanging, dan zullen we dat met u overleggen. Altijd met een heldere, scherpe prijsvoorstel vooraf!

Op welke punten wordt de airco gecheckt?

♦ De temperatuur van de uitgeblazen lucht

♦ De druk van het koudemiddel

♦ De koppeling/aandrijfriem van de aircocompressor

♦ De algemene staat van de leidingen

♦ De staat van de condensor en ventilator

Schone lucht

Om zeker te zijn van schone lucht, is het verstandig om uw airco 1 keer per jaar te laten reinigen. De airco werkt namelijk het hele jaar door, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich op. Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op uw gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. U kunt de airco vanaf €39 professioneel laten reinigen door uw DS Erkend Reparateur.

Wij staan voor u klaar

Uw DS STORE heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en dei van zijn medewerkers te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD. Wij raden u wel aan om vooraf contact op te nemen voor een afspraak. 

 

RIVM & GGD richtlijnen