DS Airco check

Kom langs voor een Airco check

De airco zorgt het gehele jaar door voor comfort onderweg. In de zomer brengt het verkoeling en bij vochtig, koud weer in het najaar zorgt de airco dat condens op de voorruit snel verdwijnt voor goed zicht op de weg. Voor een goede werking en het behoud van uw airco is het belangrijk deze tussentijds te laten controleren en reinigen.

 

Wij controleren uw airco geheel vrijblijvend op punten die cruciaal zijn om ieder seizoen van uw airco te genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik. Mocht uit de check naar voren komen dat bepaalde onderdelen toe zijn aan vervanging, dan zullen we dat met u overleggen. Altijd met een heldere, scherpe prijsvoorstel vooraf!

Op welke punten wordt de airco gecheckt?

♦ De temperatuur van de uitgeblazen lucht

♦ De druk van het koudemiddel

♦ De koppeling/aandrijfriem van de aircocompressor

♦ De algemene staat van de leidingen

♦ De staat van de condensor en ventilator

DS STORE - Airco check
Schone lucht interieur

Schone lucht

Door (onregelmatig) gebruik, vervuiling en condens kan de koelcapaciteit afnemen en schimmelvorming ontstaan. Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op uw gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Als u de groei van bacteriën, microben en nare luchtjes wilt bestrijden, is het verstandig om uw airco regelmatig te laten reinigen en het interieurfilter te laten vervangen door een DS expert. 

 

AIRCO REINIGING 1 - € €44,50

Intensieve fysieke reiniging van interieurfilterbehuizing en de omgeving.

AIRCO REINIGING 2 - € 93,50

Grondige fysieke reiniging van de verdamper, interieurfilterbehuizing en de omgeving.

De genoemde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW.  Exclusief afvullen met koudemiddel en nieuw interieurfilter, vraag vrijblijvend een offerte op voor deze aanvullende werkzaamheden.

 

ADVIES VAN DS AUTOMOBILES, reinig ook de verdamper!

Airco well® verwijdert vuil en micro-organismen die zich in de interieurfilteromgeving en op de verdamper vormen. Met airco well® worden de ziekteverwekkers met hoge druk weggespoeld en de besmette onderdelen grondig gereinigd. Vraag uw DS STORE naar de mogelijkheden.

Wij staan voor u klaar

Uw DS STORE heeft alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en dei van zijn medewerkers te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD. Wij raden u wel aan om vooraf contact op te nemen voor een afspraak. 

 

RIVM & GGD richtlijnen