DS Commandes Spéciales

Ontdek DS

Commandes Spéciales

DS COMMANDES SPECIALES UNIEK EN OP MAAT

Eigenaar worden van een unieke auto, die door u en voor u is ontworpen. Dat is vanaf nu mogelijk bij DS, het merk dat personalisering in zijn DNA heeft.
Het Maison DS heeft een lange traditie van ambachtelijk raffinement en heeft altijd al zijn grenzen verlegd om unieke auto's te bouwen die volledig aan uw persoonlijke smaak kunnen worden aangepast.

DS: naar eigen smaak om maat laten maken

Een droom die werkelijkheid wordt

Welke DS u ook kiest, u kunt hem naar uw eigen smaak op maat laten maken

Aan elk verhaal ligt een verlangen ten grondslag. Het verlangen om een door UZELF gecreëerde auto te bezitten omdat u uniek bent, omdat u specifieke wensen hebt, omdat u uzelf graag een plezier doet...


Zodra u uw wensenlijst hebt opgesteld en gedeeld, gaan de vakmensen van DS, onder wie spuiters en bekleders, aan de slag om met uiterste precisie de DS van uw dromen te verwezenlijken.

Neem voor meer informatie contact op met DS Store Amsterdam of DS Store Doetinchem. De gekozen DS Store neemt vervolgens contact op met DS World Paris, de exclusieve flagship-store van het Maison DS, om voor u een afspraak te maken met Thierry Métroz, de directeur Design van het merk.

DS 5 Commande Spéciale: Het gezamenlijke ontwerp van liefhebbers

DS Commandes Spéciales

Net als onze eerste klant voor DS Commandes Spéciales kunt u uitgebreid over uw wensen van gedachten wisselen met Thierry Métroz, directeur Design van het merk DS:  

 

"U kunt het interieur van uw DS een compleet andere sfeer geven, met bijvoorbeeld een andere soort leder voor de stoelen en het dashboard of matten van bijzondere materialen. Er is dus volop ruimte voor creatieve ideeën."

Eerste creatie

op maat op basis van de DS 5

Een DS 5 Commande Spéciale met een speciaal voor de klant ontwikkelde micalak en een uiterst geraffineerd uniek interieur.

 

Het kenmerkende horlogebandmotief van de nappalederen stoelbekleding heeft een bijzondere, gevlochten baan gekregen. De binnenzijde van de opbergvakken en de matten zijn uitgevoerd in velours met de kleur Vert Amétryne (een verwijzing naar de kleur van de DS E-Tense) met een unieke en comfortabele dikte.