DS Connect Box

Kostbare tijdwinst als elke seconde telt

DS Connect Box

Noodoproep en pechhulpoproep

Hulp onderweg op het moment dat u het nodig hebt. Beschikbaar op alle DS-modellen.

De DS Connect Box met geolokalisatie zorgt er bij een ongeval voor dat een alarmcentrale wordt gebeld door een module die signalen ontvangt van crashsensoren en de exacte GPS-locatie van de auto doorgeeft. De medewerker van de alarmcentrale zorgt er vervolgens voor dat de juiste hulpdiensten naar u toe worden gestuurd. U hoeft daarbij zelf helemaal niets te doen. Door de SOS-toets in te drukken kunt u ook zelf de hulpdiensten waarschuwen, bijvoorbeeld als u getuige bent van een ongeval of als dringend medische hulp nodig is. En met de DS-toets kunt u rechtstreeks vanuit uw DS technische assistentie aanvragen.

DS SOS

Veiligheid

Veiliger onderweg dankzij de geïntegreerde DS Connect Box

Druk op de SOS-toets voor hulp bij een ongeval of medisch noodgeval of op de DS-toets voor technische assistentie.

DS: Veiliger onderweg dankzij de geïntegreerde DS Connect Box

Telemaintenance

Bespaar tijd en geniet van het leven

Uw DS geeft automatisch aan wanneer een onderhoudsbeurt of werkzaamheden nodig zijn middels meldingen via het dashboard. Om optimaal van uw auto te blijven genieten, is het van belang dat u deze meldingen snel opvolgt.

 

Om u hierbij te ondersteunen, bieden wij onze klanten een service aan genaamd: DS Telemaintenance. Waarbij wij ervoor zorgen dat de meldingen van uw auto ook verstuurd worden naar onze klantenservice. Hierdoor kunnen wij, via e-mail, telefonisch of via SMS, direct contact met u opnemen om u verder te ondersteunen bij de melding. Onze medewerkers zullen u voorzien van instructies en advies over welke acties u kunt ondernemen. Indien nodig schakelen zij voor u DS Assistance in voor pechhulp of regelen zij direct een werkplaatsafspraak bij uw dealer.

 

U kunt gratis van deze services gebruik maken als uw auto is uitgerust met een DS Connect Box. DS Telemaintenance is echter niet automatisch geactiveerd op de DS Connect Box, dus u dient zich aan te melden om hier gebruik van te kunnen maken.

Wij hechten waarde aan uw privacy en zullen dan ook nooit uw gegevens delen met derden. Bekijk hier de algemene voorwaarden

 

Wilt u gebruik maken van de DS Telemaintenance? Meld u dan hier aan voor deze service!

 

Wilt u niet langer gebruik maken van deze service, neemt u hierover dan contact op met de klantenservice.