Mirror Screen

Mirror Screen

Vanzelfsprekende connectiviteit

Met Mirror Screen (1) kunt u onderweg via het touchscreen van uw DS profiteren van de compatibele apps van uw smartphone. Op deze manier kunt u onderweg veilig uw favoriete apps gebruiken.

Compatibiliteit met Mirror Screen

Apple CarPlay™

Gebruik de functies van uw iPhone 5 of hoger via het touchscreen van uw DS, dankzij de Apple CarPlay™-technologie. Via het stuurwiel kunt u ook de Siri-spraakherkenning activeren om uw contactenlijst te openen of om muziek te selecteren op Spotify.

 

Klik hier voor meer informatie over Apple CarPlay™ en om te controleren of uw telefoon compatibel is.

Android Auto (2)

Download Android Auto via de Google Play Store en profiteer volop van uw favoriete apps via het touchscreen van uw auto. Maak om Android Auto te kunnen gebruiken verbinding met uw smartphone met Android 5.0 (Lollipop) of hoger en start de Android Auto-app.

 

Klik hier voor meer informatie over Android Auto en om te controleren of uw telefoon compatibel is.

MirrorLink®

MirrorLink® is vooral handig als uw smartphone niet compatibel is met Apple CarPlay™ of Android Auto. Het werkt eenvoudig: u sluit uw met MirrorLink® (3) compatibele smartphone aan en u kunt vervolgens gemakkelijker en veiliger gebruikmaken van uw belangrijkste apps.

 

Klik hier voor meer informatie over MirrorLink® en om te controleren of uw telefoon compatibel is.

Beschikbaar voor

DS 3 CROSSBACK

De nieuwe urban SUV.

DS 7 CROSSBACK

De charismatische en geraffineerde SUV.

(1) Mirror Screen werkt via de databundel van uw smartphone. Er zijn geen verdere abonnements- of aansluitkosten aan verbonden. Uitgezonderd betaalde apps, abonnementen op apps of roamingkosten in het buitenland. Afhankelijk van de uitvoering is de Mirror Screen-functie standaard of optioneel. 
(2) Beschikbaarheid afhankelijk van het land   
(3) Afhankelijk van de uitvoering