DS Financiering FINANCIER UW DS

DS Financial Solution

Oplossingen voor particulieren

Zowel voor de particuliere als de zakelijke klant bieden wij oplossingen voor de financiering van een DS

DS Financial Solution is dé specialist voor de financiering van uw nieuwe DS. Als 100% dochter van de Banque PSA Finance, één van de grootste merkgebonden automotive financieringsmaatschappijen, zijn wij een solide en ervaren specialist zowel op het gebied van particuliere auto financiering als zakelijke auto financiering. .

 

Bij DS Financial Solution heeft u slechts één contactpersoon voor al uw zaken op het gebied van mobiliteit: de DS-dealer. En dat werkt wel zo makkelijk. De DS-dealer kan u informeren en regelt alles voor u tot in de kleinste details, van aanschaf tot financiering. Bovendien zorgt DS dealer ook voor het onderhoud van uw auto. Gemakkelijker kan het niet!

 

Neem voor meer informatie contact op met uw dichtstbijzijnde dealer. We zijn u graag van dienst.

Oplossingen voor zakelijke klanten

Het merk DS denkt met u mee.

DS Financial Solution maakt voor u de beste deal. Als zelfstandig ondernemer of freelancer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben. Ook als het om uw bedrijfsauto’(s) gaat. Daarom bieden we met name voor zzp’ers en MKB’ers DS Lease aan.

 

- Financial Lease

- Netto Operational Lease

- Full Service Operational Lease

- Short Lease

DS denkt met u mee

DS Private Lease

DS Automobiles: Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten van uw DS.

Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS 3 CROSSBACK of DS 7 CROSSBACK voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Gewoon bij de DS-dealer.

 

Denk bij het kopen van een nieuwe auto ook eens aan leasen. DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van DS, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.