Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de DS-dealer.

 

DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van DS, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

Private Lease

Private Lease Flex

Met de Private Lease Flex service kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren. Dit betekent zonder het betalen van beëindigingskosten. In de volgende gevallen zijn er met Private Lease Flex geen beëndigingskosten verschuldigd:

 

• Overlijden

• Gedwongen ontslag wat niet de eigen schuld is

• 80% of meer arbeidsongeschiktheid

• Echtscheiding

• Emigratie

 

Voorwaarde is dat u aantoonbaar verlies van inkomen heeft en de maandtermijn van uw Private Lease auto niet meer kunt bekostigen. U moet dit met overtuigend bewijsmateriaal kunnen aantonen en u heeft in het verleden aan alle lopende verplichtingen van uw Private Lease contract voldaan. Private Lease Flex geldt voor de eerste contractant van het contract.

  

In de maand juni sluit u de Private Lease Flex service af voor € 20,- per maand.

Private Lease elektrisch

De elektrische auto is inmiddels een serieus alternatief voor de brandstofauto. Steeds meer mensen overwegen om over te stappen op een elektrische auto. De hoge aanschafprijs en de onzekere restwaarde zijn veelgehoorde argumenten om nog geen elektrische auto te kopen. Met Private Lease heeft u deze zorgen niet.

 

Vraagt u zich af of elektrisch rijden bij u past of wilt u meer informatie over het leasen van een elektrische DS? Private Lease DS heeft een tool ontwikkeld uw favoriete elektrische auto te vergelijken met benzine.

Voordelen

* Reparatie en onderhoud door DS/Citroën-erkend reparateur
* Allrisk verzekering
* 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp, ook in het buitenland
Overlijdensrisicodekking
Wegenbelasting
Afschrijving en rente
Afleveringskosten
Banden (winterbanden optioneel)

Heeft u al een Private Lease contract?

Krijg snel en eenvoudig inzicht in uw facturen, contract en overige private lease gegevens.