Private Lease

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de DS-dealer.

 

DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van DS, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies.

Private Lease

Private Lease elektrisch

De elektrische auto is inmiddels een serieus alternatief voor de brandstofauto. Steeds meer mensen overwegen om over te stappen op een elektrische auto. De hoge aanschafprijs en de onzekere restwaarde zijn veelgehoorde argumenten om nog geen elektrische auto te kopen. Met Private Lease heeft u deze zorgen niet.

 

Vraagt u zich af of elektrisch rijden bij u past of wilt u meer informatie over het leasen van een elektrische DS? Private Lease DS heeft een tool ontwikkeld uw favoriete elektrische auto te vergelijken met benzine.

Voordelen

* Reparatie en onderhoud door DS/Citroën-erkend reparateur
* Allrisk verzekering
* 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp, ook in het buitenland
Overlijdensrisicodekking
Wegenbelasting
Afschrijving en rente
Afleveringskosten
Banden (winterbanden optioneel)

Heeft u al een Private Lease contract?

Krijg snel en eenvoudig inzicht in uw facturen, contract en overige private lease gegevens.