DS BANDENSERVICE

DS BANDENSERVICE

Altijd de juiste banden voor uw DS

Met de DS Automobiles Bandenservice profiteert u van een eerlijk advies; zomer-, all-season of winterbanden, op basis van uw wensen. Bij elke check, onderhoudsbeurt en bandenwissel controleert de DS Store uw banden nauwkeurig en wordt het bandenprofiel gemeten. U kunt vertrouwen op vakkundige montage van uw banden door ervaren DS Automobiles Technici met verstand van zaken. Tegen een vergoeding kunt u uw zomer- of winterbanden ook laten opslaan, gemakkelijk en veilig.

 

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op de specifieke weersomstandigheden. Winterbanden hebben namelijk een ander profiel dan zomerbanden. Bovendien is de samenstelling van het rubber anders. Dit heeft gevolgen op de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Kiest u voor de veiligheid van alle seizoenen dan zijn all-season banden een goede keuze.

 

Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging én de veiligheid van uw DS. Maak daarom gebruik van de DS Automobiles Bandenservice.

WINTERBANDENKITS

Originele DS velgen met Michelin winterbanden

U kiest voor winterbanden omdat u zekerheid wilt in alle weeromstandigheden in alle landen. Gemonteerde sets zijn snel te wisselen en gemakkelijk op te slaan. Met originele DS velgen kiest u voor een stijl die past bij uw DS want ook in de winter kiest u voor kwaliteit en goed uitzien.

 

Winterbandenkits