Update Covid-19: Onze werkplaatsen zijn open op afspraak, helaas is een bezoek aan onze showrooms tot en met 19 januari 2021 niet mogelijk. Lees meer over onze beschikbare diensten en de maatregelen die wij hebben genomen.

 

 

Meer informatie

DS Bandenservice

Hoe vaak u uw DS de laatste tijd ook heeft gebruikt, bandenslijtage komt in alle vormen voor. Dit is zowel bij intensief gebruik van uw auto als bij langdurig stilstaan/ouderdom mogelijk. De komende tijd is het wellicht ook moeilijk te voorspellen hoe vaak u uw DS nodig heeft. Eén ding is wel zeker: veiligheid boven alles! Daarom adviseren wij u om tijdig uw banden te laten en controleren.

 

Specialistische technici controleren de banden en zullen u adviseren of uw banden nog in orde zijn of toe zijn aan vervanging. Mochten de banden toe zijn aan vervanging, dan biedt uw DS STORE een uitgebreid assortiment aan banden.

Altijd de juiste banden voor uw DS

Met de DS Automobiles Bandenservice profiteert u van een eerlijk advies; zomer-, all-season of winterbanden, op basis van uw wensen. Ook kunt u vertrouwen op vakkundige montage van uw banden door ervaren DS Automobiles Technici met verstand van zaken. Tegen een vergoeding kunt u uw zomer- of winterbanden ook laten opslaan, gemakkelijk en veilig.

 

Ieder seizoen vraagt om een band die is toegesneden op die specifieke weersomstandigheden. Met de DS Automobiles Bandenservice profiteert u van een eerlijk advies en kunt u vertrouwen op vakkundige montage van uw banden door ervaren DS Automobiles Technici. Informeer ook naar de mogelijkheden voor het opslaan van uw zomer- of winterbanden, gemakkelijk en veilig.

 

Winterbanden hebben een ander profiel dan zomerbanden. Ook is de samenstelling van het rubber anders. Dit heeft gevolgen op de remweg, de rolweerstand en het rolgeluid. Kiest u voor de veiligheid van alle seizoenen dan zijn all-season banden een goede keuze. Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging én de veiligheid van uw DS. Laat u vrijblijvend adviseren in de DS STORE.

 

Met de juiste banden onder uw auto kunt u optimaal genieten van de uitstekende wegligging én de veiligheid van uw DS. Maak daarom gebruik van de DS Automobiles Bandenservice.

DS Bandenservice

Winterbandenkits

Winterbandenkits

Originele DS velgen met Michelin winterbanden

U kiest voor winterbanden omdat u zekerheid wilt in alle weeromstandigheden in alle landen. Gemonteerde sets zijn snel te wisselen en gemakkelijk op te slaan. Met originele DS velgen kiest u voor een stijl die past bij uw DS, want ook in de winter kiest u voor kwaliteit en design.