Ontdek ons aanbod DS onderdelen

DS onderdelen

DS onderdelen

Kwaliteit, veiligheid en milieubewustzijn staan bij DS hoog in het vaandel. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u op basis van uw budget, rijstijl en kilometrage een keuze heeft uit diverse assortimenten onderdelen bij onderhoud en reparatie. Maak kennis met ons aanbod en de voordelen of laat u vrijblijvend adviseren door de DS specialisten.

 

 

DS originele onderdelen
Originele kwaliteit, extra gemoedsrust

Originele DS onderdelen zijn volledig afgestemd op uw auto en voldoen aan hoge kwaliteitseisen om uw auto in topconditie te houden. Ze bieden de perfecte balans tussen betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Ook blijft de restwaarde behouden met originele onderdelen en u kunt rekenen op 12 maanden garantie.

 

 

DS originele onderdelen - MOPAR

Circular Economy onderdelen

Het inzamelen van gebruikte onderdelen voor hergebruik en optimale recycling maakt deel uit van het streven om de hoeveelheid afvalstoffen te beperken. Deze zogenoemde ruildelen worden gereviseerd volgens een strikt revisieproces en zijn afkomstig van DS STORES. De kwaliteit van onze gereviseerde onderdelen uit het Circular Economy assortiment is zo goed als nieuw, maar veel voordeliger én het draagt bij aan de bescherming van het milieu. Ook krijgt u 12 maanden garantie op Circualar Economy onderdelen.

 

Bekijk onze video voor meer uitleg over de de Circular Economy onderdelen.

Eurorepar onderdelen

Eurorepar onderdelen zijn ontwikkeld voor de DS van 5 jaar en ouder. Ze zijn afgestemd op het veranderende gebruik van de iets oudere auto. We bieden een volledig assortiment Eurorepar slijtage- en onderhoudsdelen. Al deze onderdelen zijn uitvoerig getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu. Daarom geven wij 24 maanden garantie op zowel het onderdeel als de arbeid.

 

Gemiddeld 20-30% goedkoper

De prijs van de Eurorepar onderdelen ligt gemiddeld zo'n 20-30% onder de prijs van originele onderdelen. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen: "Eurorepar onderdelen bieden optimale kwaliteit tegen een vriendelijke prijs!"

 

Eurorepar onderdelen voor de DS van 5 jaar en ouder