COVID-19: welke maatregelen neemt DS Nederland?

In deze onzekere tijden willen we u als gewaardeerde klant graag op de hoogte houden over hoe DS AUTOMOBILES omgaat met de COVID-19 situatie in Nederland.

 

Mocht u overwegen een van onze DS Stores of Salons te bezoeken kunnen wij u verzekeren dat alle mogelijke voorzorgsmaatregelen zijn genomen om uw gezondheid te beschermen. Graag lichten we toe welke stappen wij hebben genomen om u van dienst te kunnen blijven. Op dit moment zijn onze dealers nog open.

Maatregelen en mogelijkheden

DS Stores en Salons volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD:

 

• Wij hanteren contactloos begroeten en zorgen we voor een minimaal risico door afstand te houden en hygiëneregels na te leven.

 

• Onze werkplaatsmedewerkers dragen beschermende kleding en handschoenen.

 

• Alle apparatuur wordt extra gereinigd en verhoogde schoonmaakfrequentie van werk- en ontvangstruimten, met specifieke aandacht voor de balies, pinapparaten, deurklinken etc.

 

• Ook als we aan uw auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

 

• We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.

Bent u niet in de gelegenheid om naar DS te komen dan kunt u nog steeds gebruik maken van onze DS Valet Services:

 

- DS Service Valet: ophalen en terugbrengen van uw DS voor onderhoud.

Ook gedurende de komende periode kunt u nog steeds terecht in onze werkplaatsen om uw auto te kunnen onderhouden. Een chauffeur haalt uw DS op de door u gewenste locatie op, stelt u desgewenst ter plekke een leenauto ter beschikking en brengt uw auto weer terug nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

 

- DS Delivery Valet: aflevering van uw nieuwe DS of DS-occasion op het adres van uw keuze.

Als u uw huidige auto hebt ingeruild, dan neemt DS deze meteen mee. Neem hiervoor contact op met uw DS Store of Salon om een afspraak te maken.

 

- Proefrit aan huis: de rijbeleving van DS ervaren? Ook dat is nog steeds mogelijk. U kunt ervoor kiezen om vanaf een door u gewenste locatie de proefrit te starten. Neem hiervoor contact op met uw DS Store of Salon om een afspraak te maken.

 

- Contactloos bestellen: via DS Private Lease kunt u uw auto volledig online samenstellen en bestellen. Vervolgens kan uw DS op een door u gewenste locatie worden afgeleverd.

 

Voor alle DS Valet Services geldt dat de Stores en Salons de richtlijnen van het RIVM en de GGD volgen.