COVID-19: welke maatregelen neemt DS Nederland?

COVID-19: update 15 januari 2022


U kunt bent van harte welkom in onze showrooms. Onze werkplaatsen zijn open op afspraak, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Lees hieronder meer over onze beschikbare diensten en de maatregelen die wij hebben genomen.
De gezondheid en het welzijn van u en onze medewerkers staan voorop. Daarom hebben wij samen met onze dealers de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, daarbij hanteren wij alle richtlijnen van het RIVM. De showrooms en werkplaatsen zijn open op afspraak en daar staan wij voor u klaar.

Ook kunt u een afspraak maken voor een proefrit of u een nieuwe DS uit voorraad bestellen in de DS online store. Bovendien kunt u ook volledig online de nieuwste DS modellen samenstellen én bestellen via DS Private Lease.

Heeft u vragen? Neem telefonisch contact op met uw DS Store of Salon.

Maatregelen en mogelijkheden

DS werkplaatsen volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD:

 

• Wij hanteren contactloos begroeten en zorgen we voor een minimaal risico door afstand te houden en hygiëneregels na te leven.

 

• Onze werkplaatsmedewerkers dragen beschermende kleding en handschoenen.

 

• Alle apparatuur wordt extra gereinigd en verhoogde schoonmaakfrequentie van werk- en ontvangstruimten, met specifieke aandacht voor de balies, pinapparaten, deurklinken etc.

 

• Ook als we aan uw auto werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.

 

• We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts.

Bent u niet in de gelegenheid om naar DS te komen dan kunt u nog steeds gebruik maken van onze DS Valet Services:

 

- DS Service Valet: ophalen en terugbrengen van uw DS voor onderhoud.

Ook gedurende de komende periode kunt u nog steeds terecht in onze werkplaatsen om uw auto te kunnen onderhouden. Een chauffeur haalt uw DS op de door u gewenste locatie op, stelt u desgewenst ter plekke een leenauto ter beschikking en brengt uw auto weer terug nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

 

- DS Delivery Valet: aflevering van uw nieuwe DS of DS-occasion op het adres van uw keuze.

Als u uw huidige auto hebt ingeruild, dan neemt DS deze meteen mee. Neem hiervoor contact op met uw DS Store of Salon om een afspraak te maken.

 

Proefrit: de rijbeleving van DS ervaren? Neem contact op met uw DS Store of Salon om een afspraak te maken.

 

- Online bestellen: via DS Private Lease kunt u uw auto volledig online samenstellen en bestellen. Vervolgens kan uw DS op een door u gewenste locatie worden afgeleverd. DS Private Lease is een financieringsvorm waarbij u geen aanbetaling doet en maandelijks een vast bedrag betaalt. Zonder investeren, zorgeloos genieten van uw nieuwe DS. Het maandelijkse leasebedrag is o.a. inclusief allrisk verzekering, wegenbelasting, reparaties, onderhoud, schade en pech-onderweghulpdienst inclusief vervangend vervoer. U betaalt enkel nog uw brandstofkosten. Geen onverwachte autokosten dus. Op deze website berekent u zelf wat het maandtarief is van het model van uw keuze. 

 

Voor alle DS Valet Services geldt dat de Stores en Salons de richtlijnen van het RIVM en de GGD volgen.