MICHELIN E.PRIMACY; De eco-verantwoorde band

Ontdek de eerste CO2-neutrale MICHELIN band op het moment van aanschaf: de MICHELIN e.Primacy! Deze eco-verantwoorde en zuinige band garandeert alle prestaties waar MICHELIN banden om bekend staan: veiligheid, grip en levensduur. Naast een laag brandstofverbruik en CO2-uitstoot, biedt de band voor elektrische voertuigen een groter accubereik. Een belangrijke bijdrage hieraan wordt geleverd door de lage rolweerstand en diverse energiebesparende technieken van de MICHELIN e.Primacy.

 

Een verantwoorde keuze

Met de Michelin e.PRIMACY banden kunt u tot wel €80 aan brandstofkosten besparen en de actieradius van een elektrische voertuig tot wel 7% te vergroten! Kom gerust langs bijeen DS Store voor meer informatie over MICHELIN e.PRIMACY banden.

 

MICHELIN e.Primacy

Nieuwe generatie all season banden

Ontdek MICHELIN CrossClimate 2

Michelin investeert en innoveert voortdurend om aan de veranderende behoeften van zijn klanten tegemoet te komen. Met de introductie van de MICHELIN CrossClimate 2 brengt Michelin dit jaar een nieuwe generatie all season banden op de markt die nog beter presteren. Deze band spreekt automobilisten aan die hun voertuig ongeacht het weer, willen gebruiken en stelt hen gerust. Hij is veiliger, gaat langer mee en is zuiniger.

MICHELIN CrossClimate 2

Uitblinker

De MICHELIN CrossClimate 2 blinkt uit in de volgende punten:

 

Uitstekende levensduur, dankzij de gebruikte compounds en de MICHELIN Evertread Technologie die de rolweerstand verlagen en de levensduur verlengen;

 

Blijvende prestaties van de eerste tot en met de laatste kilometer, dus helemaal tot aan het bereiken van de minimale wettelijke profieldiepte;

 

♦ Banden hoeven minder vaak te worden gewisseld; enkel nog aan het einde van hun levensduur;

 

♦ Minder te vervangen banden betekent dat er minder grondstoffen nodig zijn en minder afvalwordt geproduceerd;

 

♦ Brandstofbesparingdoor de lage rolweerstand. De rolweerstand is vergelijkbaar met die van de standaard binnen de zomerbanden.

MICHELIN CROSSCLIMATE 2 Profiteert van

1. MICHELIN EverWinterGrip technologieën;

Ontwikkeld om de prestaties tijdens de winter te optimaliseren.

Superieure grip als de band is versleten voor extra veiligheid op besneeuwde wegen. Dit is te danken aan groeven die worden vernieuwd bij het slijten van de banden.

Getrapte lamellen vangen de sneeuw op in de tussenruimten zodat de band meer tractie heeft.

♦ Een groter percentage silica en carbonzwart zorgt ervoor dat de compound verschillende weersomstandigheden aan kan (droog, regen, sneeuw, enz.).

 

2. MICHELIN EverGrip technologieën;

Garanderen goede prestaties bij nat weer totdat de slijtage indicator is bereikt. De steeds breder wordende V-vormige groeven voeren het water efficiënt af van het midden naar de randen van het loopvlak. De afgeschuinde hoeken van de profielblokken verbeteren het contactvlak van de band voor efficiënter remgedrag op droge wegen.

 

3.MICHELIN EverTread technologieën;

Dragen bij aan de levensduur van de MICHELIN CrossClimate doordat ze het contactvlak optimaliseren om tot een effectievere verdeling te komen van de krachten die de band ondergaat bij het optrekken, het remmen en het nemen van bochten.