Compacte auto's

Met onze compacte modellen beleeft u eersteklas rijplezier. De sierlijke en geraffineerde DS 3 CROSSBACK biedt u een onovertroffen comfort. Dit compacte en uiterst veelzijdige model is een toonbeeld van Frans vakmanschap waarin u dankzij de voortreffelijke geluidsisolatie helemaal tot rust zult komen.

DS 3 CROSSBACK

DS 3 CROSSBACK

In DS 3 CROSSBACK staan uw comfort en uw gemoedsrust centraal. Deze compacte SUV van DS beschikt over de nieuwste technologieën voor plezierig en veilig rijden onder alle omstandigheden.

Maak kennis met een geraffineerde auto met hoogwaardige technologieën. Het voortreffelijk afgewerkte interieur is een toonbeeld van Frans vakmanschap, met aandacht voor de kleinste details. De technologieën van DS 3 CROSSBACK, zoals DS Pilot, geven u een voorproefje van autonoom autorijden, terwijl DS Safety een pakket van technologieën omvat die het rijden onder alle omstandigheden veiliger maken. Met zijn opvallende grille en iconische lichtsignatuur aan de voorzijde onderscheidt de compacte DS 3 CROSSBACK zich op gedurfde wijze van de massa.

 

De DS 3 CROSSBACK is ook verkrijgbaar in een 100% elektrische versie.