Compacte auto’s van DS

Dynamiek en wendbaarheid

De compacte modellen van DS bieden eersteklas rijplezier voor vijf personen en hebben een even elegant als geraffineerd uiterlijk. Het "zwevende" dak en de taillelijn met haaienvin geven DS 3 een dynamisch voorkomen. Of u nu in de stad of op de snelweg rijdt, met deze compacte auto's geniet u zorgeloos van de ruimte om u heen. Achteruitrijcamera, Active City Brake, Keyless Entry and Start, dodehoekbewaking: de compacte modellen van DS zijn voorzien van de nieuwste technologieën*. Ontdek de compacte modellen van DS.

 

* Afhankelijk van de uitvoering

Makkelijk te parkeren en zuinig in gebruik

Een compacte auto heeft veel voordelen ten opzichte van andere auto modellen (zoals SUV's en stationwagons). Zo zijn kleine auto's vaak lichter (in gewicht), waardoor ze zuiniger zijn in gebruik. Dit is zowel goed voor het milieu als voor uw portemonnee. Ook is het makkelijker om een parkeerplek te vinden als uw auto niet zo groot is. Vooral in de stad is dat een groot voordeel. Genoeg redenen dus om een kleine auto te kopen. Ontdek de compacte stadsauto’s van DS.

DS 3

DS 3

Elke rit in DS 3 is een genot. Dankzij de exacte besturing en verlaagde wielophanging voelt u zich in de geraffineerd en dynamisch uitziende DS 3 één met de weg.

Voor nog meer comfort is DS 3 nu leverbaar met een zestraps automatische transmissie van de nieuwste generatie. De elegante en betrouwbare DS 3 is met zijn vijf volwaardige zitplaatsen en grote bagageruimte van 285 l, één van de grootste van het segment, bijzonder comfortabel.