PLUG-IN HYBRIDE AUTO'S De voordelen van hybride rijden

Met een plug-in hybrideauto profiteert u van de voordelen van 100% elektrisch rijden terwijl u ook zorgeloos lange ritten kunt maken. Bij deze auto wordt namelijk een elektromotor, die ideaal is in de stad, gecombineerd met een benzinemotor waarmee u probleemloos grote afstanden kunt afleggen.

Nieuwe DS 7 E-TENSE

Nieuwe DS 7 E-TENSE

De Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4: tot wel 360 pk, vierwielaandrijving en een actieradius van 65 km in de elektrische rijmodus. Hiermee levert onze plug-in hybride SUV indrukwekkende prestaties, met name bij het wegrijden vanuit stilstand.

DS 4 E-TENSE

DS 4 E-TENSE

De DS 4 E-TENSE combineert een vermogen van 225 pk met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik: vanaf 30 g CO2/km en 1,4 l/100km. Zo kunt u ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto's met een verbrandingsmotor.

 

In de Hybrid-modus wordt voor een optimaal gebruik van de elektrische energie automatisch afgewisseld tussen volledig elektrisch rijden, volledig op benzine rijden of indien nodig een combinatie van beide.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE is leverbaar in twee uitvoeringen (250 pk met tweewielaandrijving en 360 pk met vierwielaandrijving) met een CO2-uitstoot van 26 tot 41 g/km.

De DS 9 E-TENSE 4x4 360 is voorzien van twee elektromotoren, één voor en één achter, waarmee hij een gecombineerd vermogen van 360 pk levert. Dat is goed voor indrukwekkende prestaties.

Onze E-TENSE plug-in hybride-modellen

Onze E-TENSE plug-in hybride-modellen combineren het summum van technologische knowhow met spectaculaire prestaties.

Het vermogen dat de elektromotor als aanvulling op dat van de verbrandingsmotor levert, maakt de auto extra krachtig en veelzijdig.

Om de elektrische actieradius te vergroten is uw plug-in hybrideauto voorzien van een systeem voor regeneratief remmen. Deze technologie, die op basis van onze ervaringen in de Formule E is ontwikkeld, zorgt ervoor dat de accu's worden bijgeladen met de energie die vrijkomt bij het remmen.

Meer informatie over de plug-in hybrideauto's en elektrische auto's: