Plug-in Hybrideauto's

Met een plug-in hybrideauto profiteert u van de voordelen van 100% elektrisch rijden terwijl u ook zorgeloos lange ritten kunt maken. Bij deze auto wordt namelijk een elektromotor, die ideaal is in de stad, gecombineerd met een benzinemotor waarmee u probleemloos grote afstanden kunt afleggen.

DS 4 E-TENSE plug-in hybride hatchback

DS 4 E-TENSE

Maak kennis met de DS 4 E-TENSE: onze nieuwe plug-in hybride hatchback. Met zijn charismatische uitstraling en krachtige voorkomen staat de DS 4 E-TENSE voor stijl, raffinement, vakmanschap en elegantie. Laat u verleiden door het fascinerende design, optimale comfort en de formidabele rijsensaties dankzij de Augmented Technology. Maak een proefrit in de DS 4 E-TENSE en ervaar de unieke rijsensaties van de plug-in hybride aandrijflijn van 225 pk.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 zijaanzicht

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4: tot wel 300 pk, vierwielaandrijving en een actieradius van 58 km in de elektrische rijmodus. Hiermee levert onze plug-in hybride SUV indrukwekkende prestaties, met name bij het wegrijden vanuit stilstand.

DS 9 E-TENSE zijaanzicht

DS 9 E-TENSE

Onze DS 9 E-TENSE plug-in hybridetechnologie biedt tegelijkertijd flexibiliteit, comfort en prestaties. De combinatie van een of twee elektromotoren en de benzinemotor in DS 9 E-TENSE staat garant voor rijplezier, ongeacht de omstandigheden.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 heeft een actieradius van tot wel 58 km in de volledig elektrische rijmodus en DS 9 E-TENSE heeft een actieradius tot wel 50 km. Dat kan voldoende zijn om uw woon-werkroute af te leggen zonder uitstoot van CO2 en zonder benzine te verbruiken. Het vermogen dat de elektromotor als aanvulling op dat van de verbrandingsmotor levert, maakt de auto’s extra krachtig en veelzijdig. Om de elektrische actieradius te vergroten is uw plug-in hybrideauto voorzien van een systeem voor regeneratief remmen. Deze technologie, die op basis van onze ervaringen in de Formule E is ontwikkeld, zorgt ervoor dat de accu's worden bijgeladen met de energie die vrijkomt bij het remmen.