EasyWallbox en
DS Wall Box
DS Oplaadmogelijkheden

EasyWallbox

De easyWallbox is een “Plug&Play”-oplossing die werkt via bluetooth. Het enige wat u nodig hebt is een stopcontact. Vervolgens dient u de easyWallbox te bevestigen aan de muur en aan te sluiten zoals elk huishoudtoestel. De easyWallbox heeft een standaard laadvermogen van 2,3 kW en kan, met de hulp van een elektricien, verhoogd worden tot 7,4 kW waarmee u 80% van de volledige capaciteit in minder dan 4 uur kan opladen. Bovendienkan het het laadvermogen autonoom en op een veilige manier regelen, zodat het maximale vermogen geleverd wordt dat beschikbaar is in uw woning, en dat zonder het risico op een stroomonderbreking. Meer informatie vindt u op https://www.easywallbox.eu.

U kunt de easyWallbox bestellen voor €599,- incl. BTW

EasyWallbox - Plug&Play-oplossing
Connected Wallbox - Plug&Play-oplossing

Connected Wallbox

De Connected Wallbox heeft een laadvermogen van 11kW. Hierdoor kan uw auto doorgaans tot 80% opladen in minder dan 3 uur. U kunt uw Connected Wallbox op afstand bedienen met de Smart Wall Box App. De Connected Wallbox maakt het u eveneens mogelijk om uw laadkosten met uw werkgever of fiscus te verrekenen alsmede een aparte laadpas te gebruiken voor bijvoorbeeld een tweede elektrische auto. Zo kunt u laadsessies en inzichten gescheiden van elkaar houden. De Connected Wallbox biedt eveneens Dynamic Load Balancing aan. Dit zorgt ervoor dat de voeding van uw Connected Wallbox naar beneden wordt bijgesteld wanneer het stroomverbruik in uw huishouden een bepaald niveau bereikt. Wanneer de stroomvraag vanuit uw huishouden weer afneemt (’s nachts bijvoorbeeld) dan wordt uw Connected Wallbox weer op volle sterkte benut. Dit voorkomt eveneens stroomuitval in uw huishouden. 

 

Onze partner ENGIE kan u volledig helpen met de schouwing en aanschaf van uw Connected Wallbox. De Connected Wallbox kost in de basis €1.869,- voor de laadpaal + basis installatie. Onze partner kan u eveneens graaf- en/of straatwerkzaamheden aanbieden tot 5m, 10m en 15m tegen een meerbedrag.