DS E-TENSE PERFORMANCE De elektrische auto van de toekomst

Concept Car Ds e-tense performance

De Formule E als blauwdruk voor onze toekomstige modellen

De DS E-TENSE PERFORMANCE vormt met zijn aerodynamische design en op onze zeges in de Formule E geïnspireerde technologieën de blauwdruk voor de nieuwe generatie E-TENSE-modellen. Deze 100% elektrische conceptcar, die de link vormt tussen de Formule E en onze toekomstige creaties, opent de weg naar de toekomst van de supercar.

Een blik op de toekomst van elektrisch rijden

De DS E-TENSE PERFORMANCE is veel meer dan alleen een conceptcar. Hij geeft u alvast een idee van de toekomst van ons E-TENSE-gamma. Deze elektrische supercar is voor de ingenieurs van DS Automobiles een rijdend laboratorium voor de analyse, ontwikkeling en vervaardiging van nieuwe componenten die later in onze modellen zullen worden toegepast.

De 100% elektrische Ds e-tense performance
Supercar Ds e-tense performance

Een high performance technologisch laboratorium

De door onze Formule E-rijders in de praktijk geteste DS E-TENSE PERFORMANCE is voorzien van een geavanceerd systeem dat bij deceleratie energie terugwint voor het 600 kW-accupakket en accelereert in een duizelingwekkende 2 seconden van 0 naar 100 km/h. 

Ds e-tense performance concept car
Chassis Ds e-tense performance

De DS E-TENSE PERFORMANCE levert via zijn twee elektromotoren een vermogen van tot wel 815 pk aan zijn vier aangedreven wielen.  

De technologische innovaties van het onderstel, de aandrijflijn en het accupakket staan centraal in de ontwikkeling van de elektrische auto van de toekomst.

Ds e-tense performance 2022

De nieuwe visie van DS Automobiles

Net als onze eerdere conceptcars geeft de DS E-TENSE PERFORMANCE een nieuwe interpretatie van de designtaal van het merk voor de 100% elektrische generatie. De overgangskleur met scarabee-effect verandert afhankelijk van de lichtval op de geprofileerde vormen. De contrasterende motorkap, de nieuwe lichtsignatuur die wordt versterkt door de DS Wings en het driedimensionale verlichte DS-logo vormen een indrukwekkende voorbode van onze toekomstige creaties. In het interieur is het design van het stuurwiel en de kuipstoelen geïnspireerd op de Formule E om een uiterste stuurprecisie te garanderen.

 

De 21-inch velgen hebben aerodynamische eigenschappen dankzij nieuwe inzetstukken.

ONTDEK ELEKTRISCH RIJDEN MET DS

Boek een E-TENSE Expérience